(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea sykähdyttäviä palvelukonsepteja ja tuotteita monialaisessa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on lähes tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Etsimme nyt Jatkuvien palveluiden Kanavat, Vakuutuksen ja Varallisuudenhoidon palvelut –yksikköön tiimipäällikköä vastaamaan Varallisuudenhoidon tiimin vastuulla olevien palveluiden tuottamisesta.

Tiimipäällikkö, varallisuudenhoidon palvelut

Tehtävästä

Toimit varallisuudenhoidon järjestelmien jatkuvasta palvelusta vastaavan seitsemän asiantuntijan lähiesimiehenä johtaen tuloksellisesti tiimisi päivittäistä tekemistä. Vastaat sekä ICT-strategian jalkauttamisesta oman tiimin toimintaan, että ulkoistuskumppaneiden tuottaman palvelun laadusta ja kumppanin operatiivisesta johtamisesta. Tiimisi vastuulla on järjestelmien toimintavarmuus ja käytettävyys osana jatkuvia palveluita. Tärkein roolisi on varmistaa saumaton yhteistyö oman tiimisi, kehittämisen organisaatioiden sekä ulkoistuskumppaneiden välille tukemaan toimintavarmuutta ja positiivista käyttäjäkokemusta.

Rooliisi kuuluu tiimin muutosjohtaminen ja organisointi sekä yhtenäisen kokonaiskuvan ja tavoitteen linjaaminen. Vastaat käytännön HR-asioista sekä suorituksen ja osaamisen johtamisesta. Valmennat ja kannustat tiimin jäsenet huippusuorituksiin ja yhdenmukaistat uusia käytäntöjä. Vaikutat oleellisesti asiakaskokemuksen laatuun ja palvelun toimintavarmuuteen sekä tiimin työilmapiiriin ja hyvinvointiin. Toki sinulla on mahdollisesti roolia myös kehitysprojekteissa. Ensisijaisesti kuitenkin varmistat, että tiimisi jokaisella jäsenellä on riittävät mahdollisuudet hyödyntää asiantuntemustaan parhaalla mahdollisella tavalla sidosryhmien tyytyväisyys taaten.

Sinun tilaisuutesi

Tiimimme on melkoisen monipuolinen porukka, mutta tekijä, mikä meitä pääosin yhdistää on se, että olemme vahvoja ammattilaisia ja viimeistään OP-työuramme aikana ottaneet haltuun finanssialan lainalaisuuksia. Osa meistä on pitkään OPlla olleita, mutta joukossa on myös hieman tuoreempia kasvoja, jotka ovat kuitenkin jo hankkineet vankan kokemuksen talomme ulkopuolelta.

Me paiskimme töitä tosissamme, ja olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksi antamattomuutta. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme voit sukeltaa www.op-ura.fi.

Oletko hakemamme osaaja?

Tunnet nykyaikaiset  IT -palveluiden tuottamisen menetelmät sekä digitaalisen maailman liiketoimintamallit. Varallisuudenhoito liiketoimintana on sinulle tuttua tai sinulla on kokemusta varallisuudenhoidon järjestelmien ylläpidosta. Näiden kokemusten tuoman varmuuden kautta sinulla on kyky toimia liiketoiminnan ja teknologian rajapinnassa ja johtaa oman alasi asiantuntijoita. Sinulla on jo kokemuksen kautta hankittuja esimiestaitoja, kuten hyvää henkilöstö- ja valmentamisosaamista ja kykyä rakentaa yhteistyötä. Asetettuihin tavoitteisiin pääsemisessä sinua auttaa projektimaisesti organisoitu työtapasi.

Roolisi tiimipäällikkönä on hyvin itsenäinen, joten tarvitset kykyä päätösten tekemiseen sekä epävarmuuden ja paineen sietämiseen. Sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot, joiden avulla osaat johtaa muutostilanteita ihmisläheisesti. Olet tavoitteellinen ja kehityshaluinen, ja sinulla on näkemystä tulevaisuuden trendeistä asiakaspalvelussa. Keskustelet toimittajien ja sidosryhmien kanssa sujuvasti niin englanniksi kuin suomeksikin, ja saat ihmiset mukaan tekemiseen. Sinulla on taito kirkastaa ja konkretisoida monimutkaisistakin asioista esiin juuri se oleellinen.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sanna Sinivuori kertoo sinulle mielellään lisää p. 040 504 1403, 3.4. ja 4.4. klo 15-17. Voit myös laittaa kysymyksesi Sannalle sähköpostitse sanna.sinivuori(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 22.4.2018 mennessä järjestelmämme kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Tässä roolissa pääset työskentelemään Helsingin Vallilassa. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.