(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö ympäristö- ja energiatiimiin
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Tule mukaan parantamaan Helsingin rakennetun ympäristön energiatehokkuutta ja leikkaamaan kasvihuonekaasupäästöjä! Kaupungin tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2035, mikä edellyttää kaupungilta itseltään esimerkillistä ja innostavaa toimintaa, johon kuuluvat lukuisat erilaiset toimenpiteet ja investoinnit nykyisen rakennuskannan energiatehokkuuden ja vähäpäästöisyyden parantamiseen.

Haemme yhteiskuntavastuuyksikköön TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Tiimipäällikkönä rakennetun omaisuuden hallinnan yhteiskuntavastuuyksikössä tehtävinäsi ovat ympäristö- ja energiatiimin johtaminen, toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja seuranta, asiantuntijatyön tukeminen ja ohjaaminen sekä lähiesimiestyö ja henkilöstön työhyvinvoinnin tukeminen. Tiimin tehtävinä on ohjata ja suunnitella kaupungin päästövähennysohjelman ja energiatehokkuussopimuksen mukaisia toimenpiteitä kaupungin palvelurakennuksissa ja infrassa sekä niiden rakentamisessa.

Ympäristö- ja energiatiimissä on 12 asiantuntijaa, joiden toimenkuvaan kuuluvat monialaiset tehtävät ylläpidon tukemisesta energiasuunnittelun ohjaukseen ja erillisinvestointien toteutuksesta kaupungin sisäisen energiayhteistyön koordinoimiseen. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien ja viranomaisten kanssa sekä osallistuu kansainvälisiin kehityshankkeisiin ja monimuotoiseen verkostoyhteistyöhön. Tiimin johtaminen edellyttää laajojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä koordinointi- ja priorisointikykyä.

Olet motivoitunut, tavoitehakuinen ja yhteistyökykyinen henkilö. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön, erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielenkiintoisen, merkityksellisen ja monipuolisen työtehtävän sekä erinomaisen ammatillisen kehittymismahdollisuuden monipuolisessa ja laajassa toimintaympäristössä sekä Helsingin kaupungin henkilöstölleen tarjoamat hyvät työsuhde-edut.

Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi 20.5.2019 klo 16:00 mennessä. Työavain 6-78-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Hakulomakkeen täyttämisen lisäksi voit niin halutessasi lähettää sähköpostilla cv:n tai vapaamuotoisen hakemuksen yksikön päällikkö Katri Kuusiselle (katri.kuusinen(at)hel.fi). Kutsuja haastatteluihin tehdään jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto

Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta tekniseltä alalta ja vähintään seitsemän vuoden työkokemus alan asiantuntija- tai esimiestehtävistä.

Lisäksi edellytämme Kokemus esimiestyöstä, energiatehokkuus- ja ympäristöalan asiantuntemus, projektinjohtamistaidot sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ovat tehtävän hoitamisen kannalta ensisijaisen tärkeitä. Kansainväliset tehtävät edellyttävät myös sujuvaa englannin kielen osaamista.   Luemme eduksi Kunta-alan tuntemus, verkostojohtamistaidot, rakennusten energia- ja elinkaarisuunnitteluosaaminen, talotekninen osaaminen.   Työaika 36,45 h/vko

<!-- Sopimusala: -->

Sopimusala TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus