Tiimipäällikkö vesihuolto ja hulevedet -yksikköön
WSP Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haemme Vesihuolto ja hulevedet -yksikköömme tiimipäällikköä Helsinkiin.

Tiimipäällikkönä vastaat tiimin palveluiden kehittämisestä, asiakastyöstä ja työn hankinnasta sekä tiimin resurssoinnista. Toimit projektipäällikkönä tai asiantuntijana projekteissa ja raportoit yksikönpäällikölle.

Tehtäväkenttääsi kuuluvat vesihuoltoverkostojen yleis-, rakennus- ja saneeraussuunnittelu sekä pumppaamosuunnittelu ja muut monialahankkeiden vesihuollon suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on näyttöä menestyksekkäistä vesihuoltoverkostojen suunnittelutyösuorituksista vähintään 8 vuoden ajalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa koulutusta (ins./ins. AMK/DI), sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta vesihuollon tietomallisuunnittelusta osana monialahankkeita. Eduksi katsomme yleisen kokemuksen ja aktiivisuuden vesihuoltoalalla.

Tehtävässä pääset aitiopaikalle rakentamaan tulevaisuuden Suomea alan huippuosaajien kanssa. Uusissa toimitiloissamme Pasilan Triplassa olet kirjaimellisesti kaupunkikehityksen ytimessä. Viihtyisien toimitilojen lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden. Työpaikkana meille tärkeitä asioita ovat; avoin ja osallistava työilmapiiri, jatkuva osaamisen kehittäminen ja monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapaus ja vastuu.

Tarjoamme Sinulle paikan osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä monialaisten hankkeiden parista. Yksikkömme toiminta perustuu paikallisesti vahvoihin tiimeihin, jotka hyödyntävät globaalin konsernimme kattavia asiantuntijaverkostoja.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.1.2021 mennessä tai ole suoraan yhteydessä Vesihuolto ja hulevedet -yksikön päällikköön Olli Sorvariin, olli.sorvari@wsp.com, p. 050 465 0638. Haastattelemme hakijoita jo hakemusaikana ja paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411566
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki