(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, Vahinkovakuutuksen palvelut
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

TIIMIPÄÄLLIKKÖ VAHINKOVAKUUTUKSEN PALVELUIHIN, OP Keskitetty palvelutuotanto

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit valtakunnallisesti panostavat jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan.

Haemme nyt tiimipäällikköä vahinkovakuutuksen palveluihin, henkilöasiakkaiden verkkopalveluihin, Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen.

TIIMIPÄÄLLIKÖN ROOLI YLIVERTAISEN ASIAKASKOKEMUKSEN MAHDOLLISTAJANA

Tiimipäällikön keskeisin tehtävä on johtaa, valmentaa ja tukea tiimiä, joka koostuu myynnillisistä asiakaspalvelijoista. Tiimipäällikkönä vastaat tiimin valmentamisesta, henkilöstön johtamisesta ja käytännön HR-asioista sekä osaamisen ja suorituksen johtamisesta. Olet avainasemassa OPn strategian jalkauttamisessa. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana ja asiakaspalveluprosessin kehittäjänä sekä huolehdit työntekijöiden jatkuvasta osaamisen kehittämisestä, jotta tiimisi pysyy mukana OPn muutosmatkassa.

OPn toiminnan keskiössä on ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaan toimiminen. Tiimipäällikkönä vastuullasi on innostaa tiimiäsi toimimaan näiden arvojen mukaisesti. Olisiko rooli määrätietoisena ja tavoitteellisena, mutta ihmisläheisenä ja hyvää työilmapiiriä luovana tiimipäällikkönä urasi seuraava kehitysaskel?

Tehtävän keskeiset tavoitteet:

 • Tiimin suoriutumisen johtaminen tavoitteiden mukaisesti: toimintavarmuus, laadukkuus, asiakastyytyväisyys sekä myynnilliset tavoitteet.
 • Luottamuksen saavuttaminen ja ihmisten johtaminen vaikeissakin tilanteissa.
 • Yhteistyön kehittäminen keskeisten yhteistyötahojen kanssa.
 • Kannustava ja valmentava suhtautuminen esimiestyöhön.
 • Ihmisten kehityskohteiden tunnistaminen, korjaavien toimenpiteiden löytäminen ja parannusehdotusten saattaminen käytäntöön.

Me elämme OPssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista, mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvien työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena kyky säilyttää toimintavarmuus jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Ideaalilla tiimipäälliköllämme on vahvat sosiaaliset taidot sekä rohkeutta ja uskallusta itsenäiseen päätöksentekoon. Tiimipäällikkönä ymmärrät asiakkaille tuotettavien palveluiden merkityksen sekä siihen tarvittavat prosessit. Oikean osaajan tunnusmerkkeihin kuuluvat kokemus esimiestehtävistä ja kyky johtaa OPn menestyksen kannalta merkityksellistä, asiakasrajapinnassa työskentelevää tiimiä.

Korostamme valintakriteereissä:

 • kokemusta verkkotuessa työskentelystä,
 • rohkeutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä,
 • näyttöjä tuloksekkaasta myynnin johtamisesta,
 • kokemusta esimies- tai valmentaja/kouluttajatehtävistä,
 • kaupallista tai teknillistä koulutusta (tai vastaava koulutus),
 • tuloshakuista sekä asiakasorientoitunutta ajattelutapaa,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintä taitoja sekä
 • sujuvaa englannin- ja ruotsin kielen taitoa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat esimiehesi ja kollegasi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 20.7.2018 mennessä OPn urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä yksikönpäällikkö Jari Ojansivuun. Jarin tavoitat numerosta 040 593 2762.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.