Tiimipäällikkö, Tele, Mobiili
Eltel

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2020

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Tiimipäällikkö, Tele, Mobiili

vastaamaan Pirkanmaan alueen mobiilitekemisestä.

Tiimipäällikkönä vastaat yksikkösi operatiivisesta toiminnasta ja tuloksesta. Johdat ja kehität reilun 20 henkilön yksikköä, johon kuuluu työpäälliköitä/projektipäälliköitä, suunnittelijoita sekä asentajia. Tiimi toteuttaa Pirkanmaan alueella operaattoreille tehtäviä mobiilitukiasema- ja laiteasennuksia sekä suorittaa vikakorjauksia. Tiimipäällikkönä vastaat sujuvasta yhteistyöstä operaattoriasiakkaiden sekä muiden sidosryhmien, niin sisäisten kuin ulkoisten, kanssa. Kannat vastuun tiimisi menestyksekkäästä toiminnasta; niin resursoinnin, aikataulun, talouden, laadun kuin turvallisuuden osalta. Keskityt selkeästi oman tiimisi tuotannon jatkuvaan optimointiin sekä yhteisten työtapojen edistämiseen, hyvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Raportoit tehtävässäsi aluepäällikölle ja toimipaikkasi sijaitsee Eltelin Pirkkalan toimipisteessä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemusta tulosvastuullisessa esimiesroolissa toimimisesta teollisuuden palveluprojektiliiketoiminnassa. Aiempi kokemus urakointipuolelta, etenkin sähköverkko- tai tietoliikennerakentamisen parista, helpottaa tehtävän haltuun ottamista. Mobiiliverkkojen rakentamisen tai kunnossapidon kokemuksesi katsomme selkeäksi eduksesi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä tiimipäällikkö, jolla on kyky ylläpitää ympärillään vahva tuloksenteon tahtotila. Viihdyt asiakkaidenkin parissa ja saat tiimisi, alihankkijat sekä muut kumppanit katsomaan kanssasi samaan suuntaan. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja asioiden läpivientikyvyn ja ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden. Et myöskään säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa. 

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2IBJxSX

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1407093
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkkala