(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö Tampereelle (Luotto- ja vakuuspalvelut)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon Henkilöasiakkaiden Luotto- ja vakuuspalveluun Tampereelle

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Tiimipäällikön keskeisin tehtävä on johtaa, valmentaa ja kehittää tiimiään. Esimiehenä johdat rahoituspalveluiden tiimiäsi valmentavalla otteella ja teet rohkeasti päätöksiä omalla vastuualueellasi. Olet avainasemassa OP:n strategian jalkauttamisessa. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana sekä huolehdit työntekijöiden jatkuvasta osaamisen kehittämisestä, jotta tiimisi pysyy mukana OP:n muutosmatkassa.

OP:n toiminnan keskiössä on ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaan toimiminen. Tiimipäällikkönä vastuullasi on innostaa ja valmentaa tiimiäsi toimimaan näiden tavoitteiden mukaisesti. Olisiko rooli määrätietoisena, tavoitteellisena, ihmisläheisenä ja muutoskykyisenä tiimipäällikkönä urasi seuraava kehitysaskel?

Tehtävän keskeiset tavoitteet:

 • Tiimin operatiivisen toiminnan ja suoriutumisen johtaminen sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti: toimintavarmuus ja asiakastyytyväisyys pääasiassa taustatehtäviä tekevässä tiimissä.
 • Luottamuksen saavuttaminen ja ihmisten innostava johtaminen erilaisissa vaikeissakin tilanteissa.
 • OP:n strategian jalkauttaminen tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti
 • Kannustava ja valmentava ote esimiestyöhön.
 • Kehityskohteiden tunnistaminen, ratkaisujen löytäminen ja käytäntöön vieminen. 

Mitä odotamme sinulta

Ideaalilta tiimipäälliköltämme löytyy osaamista muutoksen johtamiseen ja läpivientiin. Lisäksi tiimipäälliköltämme löytyy vahvat sosiaaliset taidot, tunneälyä sekä rohkeutta ja uskallusta itsenäiseen päätöksentekoon. Tiimipäällikkönä ymmärrät asiakkaille tuotettavien palveluiden merkityksen sekä siihen tarvittavat prosessit. Oikean osaajan tunnusmerkkeihin kuuluu useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä ja kyky johtaa OP:n menestyksen kannalta merkityksellistä, asiakasrajapinnassa työskentelevää tiimiä. 

Korostamme valintakriteereissä:

 • tuloshakuista sekä asiakasorientoitunutta ajattelutapaa,
 • näyttöjä menestyksekkäästä valmentavasta esimiestyöstä ja muutoksen johtamisesta käytännössä
 • tiedon ja analytiikan hyödyntämiskykyä päätöksenteon ja kehittämisen tueksi,
 • rohkeutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä hyviä IT-taitoja
 • korkeakoulututkintoa,
 • ammattikokemusta pankkitoiminnan palveluiden prosesseista, tehtävistä ja järjestelmistä, erityisesti henkilö- tai yritysasiakasrahoituksesta
 • sekä Lean-osaamista.

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat asiantuntevat kollegat ja esimies. Et jää tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 14.1.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Tiina Bergmaniin (puh. 0403590058) torstaina 20.12. klo 15.00 – 16.30 tai tiistaina 8.1. klo 16.00 – 17.00.

Valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.