(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, Tampere
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Tiimipäällikkö, Tampere

Tiimipäällikkönä vastaat Eltelin sähköliiketoiminnan teollisuustiimin palvelutuotannon ohjauksesta ja organisoinnista Pirkanmaan alueella. Olet myös vastuussa yksikön operatiivisesta toiminnasta ja vastaat oman yksikkösi tuloksesta. Johdat ja edelleen kehität noin kahdeksan henkilön yksikköä, johon kuuluu kaksi työpäällikköä sekä asentajia. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista sekä toimit aktiivisesti yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Olet merkittävässä roolissa asiakassuhteiden avaamisen ja syventämisen parissa. Tehtävässä raportoit sähköliiketoiminnan Länsi-Suomen aluepäällikölle. Toimipaikkanasi on Eltelin Pirkkalan konttori.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Omaat vankan kokemuksen pääsähkönjakelusta, suojareleistä, sähköasemista sekä teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. S1-pätevyys sekä AutoCad-osaaminen lasketaan eduksesi.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Viihdyt asiakkaiden parissa ja innostut asiakkaiden tarpeiden selvittämisestä sekä oman palvelutarjooman muokkaamisesta asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 31.1.2019 mennessä linkistä https://bit.ly/2Ro7y3b

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.