(Poistunut julkaisusta)

TIIMIPÄÄLLIKKÖ, Sweco
Sweco Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Haemme Swecon Porin sähkö- ja automaatiotiimiin myynti- ja tulosvastuullista tiimipäällikköä. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn sopimuksen mukaan.

Swecon teollisuustoimialan asiantuntijat tuottavat asiakkaan toiminnan, tuotteiden ja teknologian kehittämisessä, laitoshankkeissa sekä tuotannossa tarvittavia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja. Olemme vahvasti mukana kehittämässä uusiutuvan energian hankkeita.

Tiimipäällikön tehtävänä on kehittää tiiminsä palveluita, asiakaskontakteja ja henkilöstön osaamista. Vastaat myynnistä ja osallistut markkinointityöhön sekä resursointiin ja toimit tiimiläistesi lähimpänä esimiehenä. Tarvittaessa pystyt toimimaan myös pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä, sillä projektityöt ovat osa tehtävänkuvaasi. Tässä tehtävässä pääset tekemään tulosta!

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Valittavalla henkilöllä tulee olla suunnittelu- ja projektinjohtokokemusta teollisuuden hankkeista sekä johtamiskokemusta projekti- tai linjaorganisaatiosta. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selvästi sekä suomen, että englannin kielellä. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalua. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytyksenä menestymiseen tehtävässä. Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri soveltuvalta tekniikan alalta.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineering’in Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.