(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, Rahoituspalvelut
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

OP Yrityspankin Rahoitus ja agenttitoiminnot -yksikkö on osa Rahoitus- ja pääomamarkkinapalvelua ja se vastaa suurten-, keskisuurten ja pk-yritysten rahoituksen asiantuntijamyynnistä ja erityisasiantuntemuksesta. Vastuullamme on myös syndikoitujen luottojen agenttitoiminnot. Haemme nyt yksikköömme  

Tiimipäällikköä 

vastaamaan noin kymmenhenkisen Rahoituspalvelut-tiimin toiminnasta, tiimin toiminnan kehittämisestä ja prosessien toimivuudesta.

Tiimipäällikkönä keskeisin tehtäväsi on johtaa, valmentaa ja kehittää tiimiä. Esimiehenä johdat tiimiä saavuttamaan entistä paremman asiakaskokemuksen ja vastaat prosessien sujuvuudesta ja yritysrahoituspalvelun laadusta. Tiimin vastuulla on yritysrahoituksen erityisasiantuntemus moninaisissa yritysrahoituksen tehtävissä. Valmennat tiimiä erilaisissa rahoitusjärjestelyissä ja niiden vaatimissa prosesseissa ja tunnet pankin riskienhallinnan ja muut lainsäädännön ja viranomaisten säännökset. Vastaat tiimin tavoitteiden toteutumisesta ja toimit tuloksellisesti sinulle ja tiimille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Oletko valmis astumaan uusiin mielenkiintoisiin haasteisiin?

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja tiimin valmentamisesta. Sinulla on vahva halu ja kykyä kehittää toimintaa ja prosesseja. Omaat kokemusta yritysrahoituksesta ja asiakastyöskentelystä. Sinulla on myös kokemusta muutoksen johtamisesta ja tarvitsetkin erinomaista organisointi- ja paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa sekä nopeaa päätöksentekoa eri tilanteissa.

Esimiehenä sinulla on valmentava, ratkaisukeskeinen ja tuloshakuinen ote ja saat muut mukaan muutokseen. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen palveluiden tuottamisessa. Olet erinomainen viestijä ja hyvä vuorovaikutuksessa muiden kanssa, ja kommunikointi sujuu myös englannin kielellä. Sinulle on luontaista toimia vastuullisesti, esimerkillisesti ja ihmisläheisesti. Tiiminvetäjäksi valittavalla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus (kuten tradenomi tai KTM) tai vahvaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

Tartu mahdollisuuteen

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen esimiestehtävän yritysrahoituksen näköalapaikalla sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi yhdessä rahoituksen ammattilaistemme kanssa.  

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, otathan yhteyttä yksikönpäällikköön Mona Merkolaan, puheluaika torstaisin klo 14-16, p. 050 3098 974 tai sähköposti mona.merkola@op.fi.

Haethan tehtävään 22.8. mennessä oheisen painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely, turvallisuuskysely ja huumausainetesti.