(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, Pakoteseuranta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme yritysturvallisuuden yksikköömme rahanpesun estämisen vastuualueelle Helsinkiin tiimipäällikköä vastaamaan Pakoteseuranta -tiimimme johtamisesta ja työn laadun sekä toimintatapojen kehittämisestä.

Tiimipäällikkö, Pakoteseuranta

Tehtävästä

Toimintamme laajentuessa perustamme uuden tiimin, jonka päivittäistä työtä pääset johtamaan ja kehittämään. Tiimissäsi tulee olemaan aluksi noin 6 henkilöä, ja syksyn mittaan rekrytoit porukkaasi vielä useampia osaajia lisää. Ihmisten ja toiminnan johtaminen, rekrytointi, motivointi, haasteiden ja kasvun mahdollisuuksien tarjoaminen, työhyvinvointi ja hyvän ilmapiirin ylläpitäminen ovat siten osa päivittäistä työtäsi, kuten myös tiimin toimintamallien kehittäminen.

Erityisesti työn laadun ja tehokkuuden kehittämisen ja varmistamisen raamien luominen ja toimenpiteiden implementointi (operational excellence) on työpöydälläsi; pääset valitsemaan esimerkiksi sopivia mittareita laadun ja prosessien seurantaa varten.

Tämä rooli on siis sinua varten, jos operatiivinen johtaminen ja toiminnan laadun valvonnan raamien luominen herättää sisäisen palosi!

Sinusta

Olet kokenut tiimien vetäjä ja rakentaja, joka viihtyy muutosorganisaatiossa, ja luonnostasi jopa kartat staattisia ympäristöjä, joissa kaikki olisi valmista. Viet päämäärätietoisella ja aloitteellisella otteellasi asioita itsenäisesti eteenpäin aina lopputuloksiin saakka. Sinulla on timanttiset ihmisjohtamisen taidot, ja motivointi- ja innostamiskykysi ansiosta ohjaat, kannustat ja sopivasti haastat tiimiläisiäsi onnistumaan ja kehittymään - ja myös etsit heille kasvun mahdollisuuksia.

Operational excellence ja parhaiden toimintamallien, työn organisoinnin ja priorisoinnin määrittely on sinulle tuttua, mieluista ja mielekästä tekemistä. Niiden parissa pääset runsain mitoin tässäkin roolissa viettämään aikaa.

Pankki- ja finanssialan työkokemuksesi antaa tarpeellista pohjaa onnistumiselle, ja sisäisen valvonnan, maksuliikenteen tai AML:n taustastasi olisi erittäin suurta hyötyä. Ymmärrät pakoteseurannan kriittisyyden ja osaat hahmotella prosessit paikoilleen, jotka varmistavat onnistumisemme tässä tehtävässämme.

Tärkeää meille on luontainen kiinnostuksesi johtamisen lisäksi myös compliance- ja AML-aihepiiriin! Sinulle tuo toivottavasti inspiraatiota ajatus siitä, että joka päivä olet työsi kautta suojelemassa yhteiskuntaamme ja rakentamassa asiakkaillemme turvallisempaa pankkia.

Takataskustasi löytyvät myös:

  • sujuva suomen ja englannin kielen taito,
  • korkeakoulututkinto,
  • muutosjohtamisen osaaminen ja
  • vaikuttamisen ja vakuuttamisen taito.

Meistä

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen. Meillä on jo näyttöjä suurista onnistumisista, joten tervetuloa mukaan lämminhenkiseen tiimiimme! Saat intohimoisia, omistautuneita ja työstään ylpeitä kollegoja, ja pääsette tarjoamaan toisillenne sparraustukea ja lounasseuraa päivittäin. Kotimaisena yhteisönä olemme useimmiten palavereissakin kasvotusten ja paikan päällä, mitä monet meillä arvostavat erityisesti.

Meitä yhdistää myös merkityksellisyyden tunne – pääsemme päivittäin osallistumaan rikollisuuden ja sen laajojen seurannaisilmiöiden vähentämiseen jopa globaalilla tasolla. Toivottavasti tämä herättää myös sinussa innostusta!

Vaikka paiskimme töitä tosissamme, olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksi antamattomuutta.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Daniel Amsler, 050 348 2047 kertoo sinulle mielellään lisää 25.6.-6.7.2018 välisenä aikana. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse Danielille: daniel.amsler(at)op.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 5.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tehtävällä on hieman normaalia pidempi hakuaika kesälomakauden vuoksi, mutta olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä elokuun puoliväliin mennessä.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilan upeissa tiloissamme.