(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö Ouluun
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Yritys esittely
Voimatelin missio on uudistaa yhteiskunnan- ja yritysten kriittiset verkot-, järjestelmät ja varmistaa niiden korkea käyttövarmuus ja arvon vahvistuminen luotettavilla asiantuntijapalveluilla. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaita ovat kaikki merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, teleoperaattorit, tietoverkkojen laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. He haluavat tuoda älyn ja energian jokaisen saataville. Voimatel suunnittelee, rakentaa, ylläpitää ja operoi tieto- ja sähköverkkoja saaristosta tuntureille ja maaseudulta metropoleihin. Voimatel tekee sen mahdollistaakseen meidän kaikkien tarvitsemat yhteydet, palvelut sekä elämisen vapauden.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi Pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluvat rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus
Etsimme Voimatel Oy:lle JAKELUVERKOT-LIIKETOIMINTAAN OULUUN TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ JAKELUVERKKOPALVELUIDEN TIIMIIN. Työtehtäviisi kuuluu mm. jakeluverkkojen rakentamisen, ylläpidon ja viankorjauksen organisoinnista, työn toteutuksen aikatauluttamisesta, asiakasinformoinnista ja organisoinnista. Tehtäviin kuuluu myös työn toteutukseen liittyviä materiaalihankintoja, työturvallisuuden toteuttamista ja riskien hallintaa, aliurakoinnin suunnittelua ja toteutusta sekä taloudellisia loppuselvityksiä.

Työtehtävään haetaan pitkäaikaisia Tiimipäällikköä, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävässäsi vastuullasi on noin 15 hengen tiimi, joka koostuu mm. asentajista ja toimihenkilöistä.

Mitä odotamme sinulta?
Tehtävän suorittaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista tutkintoa ja mielellään viiden vuoden työkokemusta toimialalta. Tunnet sähkö- ja työturvallisuusmääräykset ja -ohjeet, olet asiakaslähtöinen, omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja organisointitaidot ja taloudellisen ajattelukyvyn. Tehtävässä vaaditaan myös esimies- tai työnjohdollista osaamista ja kokemusta, tietoteknistä osaamista sekä vähintään B-ajokorttia. Sinulla on matkustusvalmiutta. Tehtävän edellytyksenä on turvallisuusselvityksen vaatimusten täyttyminen.

Seuraava osaaminen katsotaan eduksi
  • Yleinen kiinnostus alaa kohtaan

Mitä tarjoamme?
Tarjolla on vaihteleva ja monipuolinen työympäristö, kilpailukykyinen palkkaus sekä Voimatel Oy:llä on olemassa laaja työterveyshuolto sekä perinteiset virkistys-, kulttuuri- ja puhelinedut yms. Työ on mahdollista aloittaa mahdollisimman pian ja työssä on myös etätyömahdollisuus noin pari päivää viikossa normaaleissa olosuhteissa. Työhön valittu henkilö rekrytoituu suoraan Voimatel Oy:lle.

Lisätiedot ja hakeminen
Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – TIIMIPÄÄLLIKKÖ OULUUN. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Vain järjestelmän kautta osoitetut hakemukset huomioidaan hakuprosessissa. Haku suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa.

Lisätietoja antavat TEMP-TEAMin Anni Pekkarinen ma-pe klo 9-16 puh. 045 874 2890 tai Kristiina Kallio 040 500 2830. Hakuaika päättyy 26.07.2020