(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, OP Perintä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi etsimme Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon, Perintä- ja luotonvalvontapalvelut -yksikköön Helsingin Vallillaan:

TIIMIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme esimiestä OP Perintä -tiimiin, jonka tehtävänä on Osuuspankkien juridisen perinnän hoito.

OP Perintä -tiimi hoitaa koko oikeudellisen perinnän prosessin luottojen irtisanomisesta alkaen. Tiimin keskeisenä tehtävänä on maksutuomioiden haku luoton kaikkia osallisia vastaan sekä tuomioiden täytäntöönpano ulosotossa sisältäen vakuuksien realisoinnin. Myös konkurssien hoito kuuluu olennaisena osana tiimin perintäasiantuntijoiden tehtäviin. Lisäksi tiimissä hoidetaan korvaushakemukset ns. ammattitakaajille kuten Finnveralle ja Valtiokonttorille. Tiimi työskentelee yhteistyössä Perintäjuristit-tiimin kanssa. Esimiehenä vastaat tiimisi tuloksista johtamalla kokeneista perintäasiantuntijoista ja -toimihenkilöistä koostuvaa tiimiäsi tuloksellisesti ja laadukkaasti. Tiimin prosessien kehittäminen ja toiminnan tehokkuuden varmistaminen ovat keskeinen osa tehtävääsi. Vastaat myös käytännön hr-tehtävistä ja olet vahvasti mukana kehittämässä tiimin ja koko työyhteisön hyvää työilmapiiriä.

Mitä odotamme sinulta

Etsimme asiantuntevaan työyhteisöömme kokenutta ja yhteistyökykyistä esimiestä, jolla on vahvan esimieskokemuksen lisäksi kyvykkyyttä kehittää prosesseja ja niiden seurantaa. Ymmärrys keskitetyn palvelutuotannon toimintamalleista on etu. Erityisesti toivomme sinulta kokemusta palveluprosessien tehokkaasta johtamisesta ja tätä tukevista mittareista. Arvostamme lisäksi kokemusta kehitystehtävistä.  Edellytämme vankkaa kokemusta perinnän ja/tai rahoituksen tehtävistä. Näihin liittyvän juridiikan ymmärrys auttaa tehtävän hoidossa.

Korostamme valintakriteereissä

  • Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • Näyttöjä useamman vuoden esimiestyöstä
  • Kykyä toiminnan ja prosessien kehittämiseen
  • Päämäärätietoisuutta ja yhteistyökyvykkyyttä
  • Hyvää englannin ja ruotsin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP -mallin ytimessä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi. Et siis jää tehtävässä yksin!

Lisätiedot ja hakuohjeet

OP Perintä -tiimin toimipaikka on OP Vallilassa Helsingissä. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2019 ja työsuhde on vakituinen.

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rasilainen, puhelin 010 252 2061, sähköposti pasi.rasilainen@op.fi

Hae tehtävää 11.1.2019 mennessä OP:n Urasivuston kautta.