(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, Kuopio
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

TIIMIPÄÄLLIKKÖ HENKILÖASIAKKAIDEN RAHOITUSPALVELUIHIN, OP Keskitetty palvelutuotanto

Me OPssa etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen. Osuuspankit valtakunnallisesti panostavat jatkossa entistä enemmän sekä asiakaskohtaamisiin että myyntiin ja keskittävät siksi taustatoimintojaan meille Keskitettyyn palvelutuotantoon eli Kepaan.

Keskittäminen on lisännyt Kepan palveluvolyymiä ja tehtäviä. Vahvistamme nyt yksikköämme palkkaamalla tiimipäällikön henkilöasiakkaiden rahoituspalveluihin Kuopioon.

TIIMIPÄÄLLIKÖN ROOLI YLIVERTAISEN ASIAKASKOKEMUKSEN MAHDOLLISTAJANA

Tiimipäällikön keskeisin tehtävä on johtaa, valmentaa ja tukea rahoituksen back office –asiantuntijatiimiä. Esimiehenä johdat tiimiäsi valmentavalla otteella ja teet rohkeasti päätöksiä omalla vastuualueellasi. Olet avainasemassa OPn strategian jalkauttamisessa. Työskentelet yhteisten tavoitteiden saavuttamisen ja tuloksellisuuden varmistajana sekä huolehdit työntekijöiden jatkuvasta osaamisen kehittämisestä, jotta tiimisi pysyy mukana OPn muutosmatkassa.

OPn toiminnan keskiössä on ylivertaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja "Kerralla kuntoon" -palvelulupauksemme mukaan toimiminen. Tiimipäällikkönä vastuullasi on innostaa tiimiäsi toimimaan näiden arvojen mukaisesti. Olisiko rooli sekä määrätietoisena ja tavoitteellisena että ihmisläheisenä ja muutoskykyisenä tiimipäällikkönä urasi seuraava kehitysaskel?

Tehtävän keskeiset tavoitteet:

 • Tiimin suoriutumisen johtaminen sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti: toimintavarmuus, asiakastyytyväisyys sekä myynnilliset tavoitteet.
 • Luottamuksen saavuttaminen ja ihmisten innostava johtaminen vaikeissakin erilaisissa tilanteissa.
 • OPn strategian jalkauttaminen tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti
 • Kannustava ja valmentava ote esimiestyöhön.
 • Kehityskohteiden tunnistaminen, ratkaisujen löytäminen ja käytäntöön vieminen.

Me elämme OPssa vahvasti muutoksen aikaa. Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista, mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvien työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena kyky säilyttää toimintavarmuus jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Ideaalilta tiimipäälliköltämme löytyy osaamista muutoksen johtamiseen ja läpivientiin. Lisäksi tiimipäälliköltämme löytyy vahvat sosiaaliset taidot, tunneälyä sekä rohkeutta ja uskallusta itsenäiseen päätöksentekoon. Tiimipäällikkönä ymmärrät asiakkaille tuotettavien palveluiden merkityksen sekä siihen tarvittavat prosessit. Oikean osaajan tunnusmerkkeihin kuuluu kokemus esimiestehtävistä ja kyky johtaa OPn menestyksen kannalta merkityksellistä, asiakasrajapinnassa työskentelevää tiimiä. 

Korostamme valintakriteereissä:

 • ammattikokemusta rahoituksen prosesseista, tehtävistä ja järjestelmistä tai korteista ja kuluttajarahoituksesta,
 • tuloshakuista sekä asiakasorientoitunutta ajattelutapaa,
 • näyttöjä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja muutoksen johtamisesta käytännön tekemiseksi,
 • rohkeutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä,
 • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja,
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta,
 • sekä Lean-osaamista.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat asiantuntevat kollegat ja esimies. Et jää tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Tutustu meihin tarkemmin videon kautta: https://www.youtube.com/watch?v=KzWr19UpQpk

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 5.8. mennessä OPn urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Kaisa Stigeliin tai Sanna Hannukaiseen. Kaisan tavoitat 18.6 klo 16-17 numerosta 050 368 1320 ja Sannan 2.7 klo 15-16 numerosta 050 535 0271.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.