(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, kokoaikainen, Voimatel Oy, Seinäjoki
Voimatel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Oletko valmis vastaamaan oman tiimisi tuloskunnosta? Löytyykö sinulta luontaisia esimiestaitoja ja paloa saada ihmiset ympärilläsi onnistumaan? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tiimipäällikkö!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Voimatel Oy:lle, organisointikykyistä tiimipäällikköä Jakeluverkot-liiketoimintaan vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Voimatel Oy:lle.
  
Tiimipäällikkönä toimit jakeluverkkopalveluiden tiimin tulosvastuullisena päällikkönä. Tiimisi koostuu asentajista sekä projektivastaavista. Vastaat tiimin johtamisesta sekä ylätason resurssisuunnittelusta (kvartaali/vuosi). Olet tiiviisti yhteydessä sidosryhmiin ja huolehdit laadukkaasta viestinnästä. Vastaat vuosibudjetissa pysymisestä sekä teet taloudellisia loppuselvityksiä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu materiaalihankintoja, aliurakoinnin suunnittelua sekä toteutusta ja vastaat työturvallisuuden toteutumisesta. Tässä roolissa olet avainasemassa tiimin onnistumisen mahdollistajana!

Voimatel on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Yhtiön tunnusmerkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tinkimätöntä luotettavuutta, kuuntelevaa asiakaspalvelua sekä jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja, jota tukee yhtiön vakaa asema alansa suurimpana suomalaisomisteisena palvelutarjoajana. Voimatelin n.900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta ja Virosta käsin. Lue lisää: https://www.voimatel.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Vastaat työntekijöiden tuloskunnosta ja mahdollistat heidän onnistumisensa
 • Työn toteutuksen aikataulutus ja organisointi
 • Vuosibudjetin hallinta ja raportointi
 • Laadukas ja ajantasainen viestintä
 • Työturvallisuuden toteuttaminen sekä riskienhallinta

Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä kykyä viestiä laadukkaasti
 • Taloudellista ajattelukykyä

Tarjoamme sinulle
 • Haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvuhakuisessa yhtiössä, jossa työ on yhteyskunnallisesti merkityksellistä
 • Asiantuntevan työyhteisön ja mahdollisuuden kasvaa suurempiinkin haasteisiin
 • Avoimen ja yhteen hiileen puhaltavan yrityskulttuurin, jossa autetaan aina toisia
 • Loistavat työvälineet ja hyvät työsuhde-edut
 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden
 • Vakavan asenteen työturvallisuuteen ja –terveyteen
 • Hyvän perehdytyksen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.9.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tehtävän edellytyksenä on turvallisuusselvityksen vaatimusten täyttyminen. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.