(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, Koillismaa
Eltel Networks

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltelin Suomen organisaatioon haussa on nyt

Tiimipäällikkö, Koillismaa

Tiimipäällikkönä vastaat Eltelin sähköliiketoiminnan palvelutuotannon ohjauksesta ja organisoinnista Koillismaan alueella. Olet myös vastuussa yksikön operatiivisesta toiminnasta ja vastaat oman yksikkösi tuloksesta. Johdat ja edelleen kehität noin 20 henkilön yksikköä, johon kuuluu kaksi työpäällikköä, suunnittelijoita sekä asentajia. Vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista sekä koordinoit yhteistyötä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Tehtävässä raportoit sähköliiketoiminnan Länsi-Suomen aluepäällikölle. Toimipaikkanasi on Eltelin Pudasjärven tai Kuusamon konttori.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen tutkinto sekä toivomme sinulta kokemukseen perustuvia esimiesvalmiuksia. Sinulla on kokemusta projektiliiketoiminnasta sekä näyttöä tulosvastuullisessa tehtävässä toimimisesta. Sinun tulee omata vähintään ymmärrys sähköliiketoiminnasta; sähkönjakeluverkkoihin liittyvän kokemuksen katsomme vahvaksi eduksi. Sinulta löytyy suomen kielitaito ja pystyt kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Henkilönä olet aktiivinen ja positiivisesti jämäkkä liiketoiminnan vetäjä ja ihmisten johtaja, jolla on kyky ylläpitää yksikössään vahva tuloksenteon tahtotila. Henkilöstöjohtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi haastavan ja keskeisen roolin aikaansaavien työkavereiden parissa.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.1.2019 mennessä linkistä https://bit.ly/2BOalb5

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Sampo Syväoja +358 45 6315 833 tai sampo.syvaoja@compasshrg.fi.