Tiimipäällikkö kaupunkitila- ja maisemasuunnitteluun
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Tule tekemään merkityksellistä työtä Kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme tiimipäällikköä kaupunkitila- ja maisemasuunnittelupalveluun.

Tehtävässäsi vastaat alueellisen suunnitteluyksikön itäisen tiimin johtamisesta ja resursoinnista vastuualueellaan. Toimit lähiesimiehenä asiantuntijoille, vastaat tiimin toimintakyvystä sekä asiaprosessien johtamisesta. Vastuullasi on myös yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen kaupungin ja toimialan tavoitteiden mukaisesti.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vankkaa kokemusta maankäytön maisemasuunnittelusta ja yleisten alueiden kehittämisestä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja verkostoitumisen taitoja sekä uudistumiskykyä ja nopeutta reagoida muuttuviin tilanteisiin. Olet tiimipelaaja, joka näkee henkilöstön ja asiantuntijuuden keskeisenä voimavarana esimiestyössä. Arvostamme julkishallinnon ja esimiestyön aikaisempaa tuntemusta.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Tehtävään soveltuva ympäristöalan ylempi korkeakoulututkinto (esim maisema-arkkitehti tai muu soveltuva koulutus). Suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Kokemusta maankäytön maisemasuunnittelusta ja yleisten alueiden kehittämisestä sekä tuntemusta Helsingin kaupungin organisaatiosta.

Eduksi luetaan:
Kokemus esimiestyöstä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot