(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö asemakaavoituspalveluun
Helsingin kaupunki / Kaupunkiympäristön toimiala

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Työavain KYMP-01-4-19
Haku päättyy 04.11.2019 klo 16:00
Palkka tehtäväkohtainen palkka 4 460,70€
Palvelussuhde 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite Kansakoulukatu 3 00100 Helsinki

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä Kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme asemakaavoituspalveluun asemakaavaprosessitiimiin päällikköä. Tiimi koostuu erityisasiantuntijoista, suunnittelijoista ja asemakaavoitusta tukevia toimintoja hoitavista henkilöistä.

Tehtäviisi kuuluu asemakaavoituksen toimintatapojen kehittäminen ja niihin liittyvien hankkeiden suunnittelu, tukeminen ja edistäminen, toimiminen tiimin lähiesimiehenä sekä osallistuminen koko palvelun toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Ylempi korkeakoulututkinto (arkkitehti tai muu tehtävään soveltuva tutkinto), suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme kokemusta kaupunkisuunnittelusta, toimintatapojen kehittämisestä ja hankkeiden vetämisestä.

Katsomme eduksi kokemuksen asemakaavoituksesta, näkemyksen maankäytön suunnittelun kehittämisestä tulevaisuudessa sekä muutosjohtajuustaidot. Lisäksi eduksi katsotaan kehittämisvalmius niin toimintatapojen kuin prosessienkin osalta. Katsomme eduksi myös maankäyttöön ja rakentamiseen liittyvän lainsäädännön tuntemisen.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Asemakaavapäällikkö Marja Piimies, puh. (09) 310 37329, marja.piimies(at)hel.fi Yksikön päällikkö Tuomas Hakala, puh. (09) 310 37205, tuomas.hakala(at)hel.fi

Lisätietoa

www.uuttahelsinkia.fi