(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, analytiikka ja kyvykkyyksien johtaminen
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Haemme yritysturvallisuuden yksikköömme rahanpesun estämisen vastuualueelle Helsinkiin tiimipäällikköä vastaamaan tarvitsemiemme kyvykkyyksien rakentamisesta ja analytiikan kehittämisestä.

Tiimipäällikkö, analytiikka ja kyvykkyyksien johtaminen (AML)

Tehtävästä

Tiimissäsi on tällä hetkellä 5 business- ja data-analytiikkaeksperttiä, ja tulet kasvattamaan porukkaasi rekrytoimalla siihen vielä lisää osaajia vastaamaan liiketoimintamme tarpeisiin. Ihmisten johtaminen, motivointi, haasteiden ja kasvun mahdollisuuksien tarjoaminen, työhyvinvointi ja hyvän ilmapiirin ylläpitäminen ovat osa päivittäistä työtäsi, kuten myös tiimin toimintamallien ja prosessien kehittäminen.

Tiimisi vastuulla ovat jatkuva optimointi, toiminnan tehokkuus ja laadukkuus, ja pakotelistojen hallinnointi sekä skenaarioiden ajantasaisuuden varmistaminen. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovatkin Kehittäminen & Teknologiat- ja Riskienhallinta -organisaatiomme.

Tiimin rakentamisen ja johtamisen lisäksi pääset vastaamaan koko yksikkömme kyvykkyyksien rakentamisesta sekä kehittämisestä yllämainittuihin vastuualueisiin liittyen.

Sinusta

Olet kokenut ihmisjohtaja ja tiimien rakentaja, joka osaa poimia tulevaisuuden talentit ja ymmärtää kyvykkyyksien kriittisen vaikutuksen organisaation menestykseen. Huikean motivointi- ja innostamiskykysi ansiosta ohjaat, kannustat ja sopivasti haastat tiimiläisiäsi onnistumaan ja kehittymään - ja aktiivisesti myös etsit heille kasvun mahdollisuuksia.

Tiedät kokemuksen kautta, että muutosorganisaatiossa työskentely on myös sinun juttusi; uuden kehittäminen ja rakentaminen saavat sinut syttymään, ja kaihdat luonnostasi staattista ympäristöä. Viet päämäärätietoisella ja aloitteellisella otteellasi asioita itsenäisesti eteenpäin aina lopputuloksiin saakka.

Laajasta vuorovaikutustaitojesi työkalupakista osaat tarpeen mukaan poimia käyttöön sekä jämäkkyyttä, diplomaattisuutta että rakentavaa ratkaisukeskeisyyttä. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja takataskussasi on myös korkeakoulututkinto.

Pankki- ja finanssialan työkokemuksesi antaa tarpeellista pohjaa onnistumiselle, ja sisäisen valvonnan tai AML:n taustasta olisi suurta hyötyä. Tärkeää meille on luontainen kiinnostuksesi compliance-aihepiiriin. Sinulle tuo toivottavasti inspiraatiota ajatus siitä, että joka päivä olet työsi kautta suojelemassa yhteiskuntaamme ja rakentamassa asiakkaillemme turvallisempaa pankkia.

Meistä

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Olemme investoimassa 2 miljardia kehitykseen ja digitalisoitumiseen, ja tässä tehtävässä pääset mukaan yhteen tärkeimmistä hankkeistamme (AML) aivan etulinjassa. Meillä on jo näyttöjä suurista onnistumisista, joten tervetuloa mukaan lämminhenkiseen tiimiimme! Saat intohimoisia, omistautuneita ja työstään ylpeitä kollegoja, ja pääsette tarjoamaan toisillenne sparraustukea ja lounasseuraa päivittäin. Kotimaisena yhteisönä olemme useimmiten palavereissakin kasvotusten ja paikan päällä, mitä monet meillä arvostavat erityisesti.

Meitä yhdistää myös merkityksellisyyden tunne – pääsemme päivittäin osallistumaan rikollisuuden ja sen laajojen seurannaisilmiöiden vähentämiseen jopa globaalilla tasolla. Toivottavasti tämä herättää myös sinussa innostuksen paloa!

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Daniel Amsler, 050 348 2047 kertoo sinulle mielellään lisää 25.6.-6.7.2018 välisenä aikana. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse Danielille: daniel.amsler(at)op.fi

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 5.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tehtävällä on hieman normaalia pidempi hakuaika kesälomakauden vuoksi, mutta olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä elokuun puoliväliin mennessä.

Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Vallilan upeissa tiloissamme.