(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö (AML)
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme yritysturvallisuuden yksikköömme rahanpesun estämisen vastuualueelle Helsinkiin tiimipäälliköitä työskentelemään talousrikollisuuden estämiseksi.

Tiimipäällikkö (AML)

Tiimipäällikkönä vastaat tiimin tulostavoitteiden toteutumisesta ja työn laadusta. Johdat tiimin päivittäistä toimintaa ja varmistat tiimin asiantuntijoiden osaamisen ja toiminnan merkityksen ymmärryksen OP-ryhmälle ja sen asiakkaille. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden AML-monitorointitiimien rinnalla Rahanpesu- ja talousrikosten torjunta- yksikössä mm osallistumalla yhdessä rinnakkaistiimien päälliköiden kanssa toiminnan suunnitteluun sekä prosessien ja menetelmien kehittämiseen. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat ryhmän sisäiset asiakkaat kuten pankit, maksuliikenne sekä viranomaiset. 

Tiimissäsi tulee olemaan rahanpesun ja terrorismin estämisen ammattilaisia, ja tulet mahdollisesti kasvattamaan porukkaasi rekrytoimalla lisää osaajia vastaamaan liiketoimintamme jatkuvan kehittymisen tarpeisiin.  Ihmisten johtaminen, motivointi, haasteiden ja kasvun mahdollisuuksien tarjoaminen, työhyvinvointi ja hyvän ilmapiirin ylläpitäminen ovat osa päivittäistä työtäsi, kuten myös tiimin toimintamallien ja prosessien kehittäminen.

Finanssiala muuttuu rytinällä, ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Myös rahanpesulain muutoksiin olemme vastanneet kehittämällä toimintaamme ei vaan vastaamaan sääntelyä vaan kehittämällä järjestelmäratkaisuja ja uudistamalla menettelytapoja. Haluamme pysyä rahanpesun estämisen kovan luokan ammattilaisina ja askeleen edellä.

Sinusta

Haluat toimia palveluturvallisuuden parissa OP ryhmän periaatteiden ja arvojen kanssa samassa linjassa. Muutosorganisaatiossa työskentely on sinulle entuudestaan tuttua, joten ohjaat tiimiäsi innostavasti ja innostuen rakentaen vankkaa yhteistyötä. Viet suunnitelmallisesti ja päämäärätietoisella otteella asioita itsenäisesti eteenpäin aina loppuun saakka. Arvostat hyvinvoivaa työyhteisöä ja näytät omalla esimerkilläsi mallia oman työn johtamisessa. Vaikutat vakuuttavasti työyhteisössä ja palautteen antaminen tai saaminen on sinulle omassa roolissasi luonteva osa tehtävääsi. 

Toivomme sinun omaavan hyvää tuntemusta rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sääntelystä. Arvostamme myös pankki- ja finanssialan työkokemusta asiantuntijatehtävistä. Tehtävässä menestymisen vuoksi edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupan, tekniikan tai turvallisuuden alalta. Sinulla on myös kykyä selkeään viestintään niin suomeksi kuin englanniksikin. Seuraat aktiivisesti mitä talousrikollisuuden estämisen saralla tapahtuu niin Suomessa kuin maailmalla.

Meistä 

Palveluiden turvallisuus on OP Ryhmälle strategisen tärkeä tulevaisuuden kehitysalue, jolla olemme sitoutuneita toimimaan edelläkävijöinä. Yritysturvallisuus-osasto vastaa OP Ryhmän kokonaisturvallisuuden ohjaamisesta, tarvittavien turvallisuuspalveluiden tuottamisesta ryhmän käyttöön, väärinkäytösten torjunnasta, sekä ryhmän turvallisuuden toteuman varmistamisesta.  Toimimme siilojen läpi kurottuvissa tiimeissä, projekteissa ja hankkeissa ja saamme tavoitteemme maaliin yhteistyöllä. 

Sinua odottelee tehokas asiantuntijoista koostuva tiimi. Suhtaudumme työhömme kovalla ammattiylpeydellä ja viemme tehtävät maaliin huolella pitämällä asiakkaan turvallisuus toimintamme keskiössä. Mukavien kollegoiden lisäksi tarjoamme sinulle modernin työympäristön sekä ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Meitä yhdistää myös merkityksellisyyden tunne – pääsemme päivittäin osallistumaan rikollisuuden ja sen laajojen seurannaisilmiöiden vähentämiseen jopa globaalilla tasolla. Toivottavasti tämä herättää myös sinussa innostuksen paloa!

Tästä eteenpäin 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Jani Samuli p.050 591 3075  kertoo sinulle mielellään lisää 5- 6.11. kello 12-15 välisenä aikana. Tavoitat Janin myös sähköpostitse jani.samuli@op.fi. 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 12.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. 

Työsuhteet ovat vakituisia ja työpisteesi sijaitsee Vallilan upeissa tiloissamme.
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.