(Poistunut julkaisusta)

Tiimipäällikkö, 49704
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme nyt tiimipäällikköä Tutkintatiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

TIIMIPÄÄLLIKKÖ

Tiimipäällikkönä vahvistat OP Ryhmän turvallisuusosaamista ja johdat tiimiäsi tavoitekeskeisesti, innostavasti ja tasapuolisesti. Tiimin tehtävä sisältää vahinkovakuutusliiketoiminnan epäselvien korvaushakemusten käsittelyä, tutkintaa ja ratkaisua sekä ennaltaehkäisevän väärinkäytösten torjunnan kehittämistä yhteistyössä vahinkovakuutusliiketoiminnan sekä lakiasioiden kanssa. Osallistut myös muiden liike- ja tukitoimintojen väärinkäytösten ennaltaehkäisyyn ja torjuntaan sekä mahdollisten sisäisten väärinkäytösten ratkaisuun.

Tärkeää tehtävässäsi on OP Ryhmän turvallisuuden johtamis- ja hallintamallin väärinkäytösten torjunnan ohjeistuksen ylläpito ja kehittäminen sekä niihin liittyvien turvallisuusasioiden perehdyttämisen varmistaminen liike- ja tukitoiminnan väärinkäytösten torjunnan osalta. Lisäksi varmistat myös väärinkäytösten torjuntaan liittyvien turvallisuuspalveluiden järjestämisestä OP Ryhmän käyttöön. Muodostat ja valvot myös tilannekuvaa liittyen vastuualueeseen. Tehtävään kuuluu lisäksi sisäistä ja ulkoista turvallisuusyhteistyötä.

Oikean osaajan tuntomerkit

Olet etsimämme tiimipäällikkö, mikäli sinulta löytyy poliisikoulutus ja useamman vuoden kokemusta poliisina rikostutkinnasta. Lisäksi sinulla tulee olla työkokemusta vakuutusalalta. Olet ihmisten johtajatyyppi, jolla on vahvaa kokemusta väärinkäytösten torjunnasta erityisesti vahinkovakuutusliiketoiminnassa. Aikaisempi esimieskokemus lasketaan eduksi. Sinulla tulee olla kykyä sitouttaa ja saavuttaa asetetut tavoitteet sekä ajatella palvelukeskeisesti. Sinulla on vakuuttava, johdonmukainen työskentelyote, jolla varmistat sovittujen toimintamallien toteutumisen. Lisäksi toivomme sinulta vahvaa päätöksenteko- ja paineensietokykyä sekä muutosmyönteistä ja idearikasta asennetta. Työssäsi on paljon sidosryhmiä, joten asioiden sujuminen edellyttää sinulta vaivatonta verkostoitumista. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä ruotsin kieli katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan hyvää tietojärjestelmäosaamista (mm. IBM i2 iBase)

Muutama sana meistä

Yritysturvallisuus-osasto vastaa OP Ryhmän kokonaisturvallisuuden ohjaamisesta, tarvittavien turvallisuuspalveluiden tuottamisesta ryhmän käyttöön, väärinkäytösten torjunnasta sekä ryhmän turvallisuuden toteuman varmistamisesta. Olemme luontainen osa OP Ryhmän liiketoimintaa ja toimintaamme arvostetaan. Jokainen meistä on oman alansa huippuosaaja, mutta emme tee mitään yksin. Olemme tiivis ja kokenut työyhteisö, jossa autamme toinen toisiamme ja puhallamme yhteen hiileen. Työkavereiksesi saat joukon asioita eteenpäin puskevia ammattilaisia, joilla on vahva tekemisen meininki. Tiimipäällikkönä saat mukavien työkavereiden lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa et samanlaista työpäivää näe! Pääset korkea-arvoiseen asiantuntijarooliin vaikuttamaan ryhmän turvallisuuskulttuuriin sekä kehittämään omaa työnkuvaasi. Tarjoamme sinulle myös ison talon edut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Yksikönpäällikkö Harri Uusitalo kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä. Harrin tavoitat puhelimitse 010 252 3823 tai sähköpostitse osoitteesta harri.uusitalo@op.fi

Jos olet jo valmis näillä tiedoilla hyppäämään menestyksen tekijöiden kelkkaan, hae tehtävää 29.6.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta. Älä jätä hakemista viime tippaan, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä Vallilan toimipisteessämme, mutta työ edellyttää myös matkustamista kotimaassa. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, luottotietotarkistus ja huumausaineselvitys.