Tiiminvetäjä/yritysvakuuttamisen asiantuntija
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu auttaa tiimiäsi, jotta te yhdessä onnistutte palvelemaan asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt inspiroivaa ja asiakaslähtöistä tiiminvetäjää/yritysvakuuttamisen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen, ensisijaisesti Helsinkiin tai Vaasaan.

Tiiminvetäjänä olet osa Fennian Contact Center in -toimintoa. Tiimisi päätehtävänä on auttaa ja opastaa yritysasiakkaita, jotka lähestyvät meitä eri asiointikanavien kautta. Vastaat yritysasiakaspalvelutiimistä ja teet noin puolet työajasta asiantuntijatyötä tukien henkilöasiakkuuksissa tapahtuvaa vakuutusmyyntiä yrittäjäasiakkaille.

Asiantuntijatyö pitää sisällään myyjien päivittäistä tukemista riskienhallinnan näkökulmasta. Asiantuntijana toimit myynnin lähitukena ja apuna esim. toimialojen valinnassa, riskien kartoittamisessa, vakuutuskokonaisuuksien määrittelyssä sekä hinnoittelussa. Nopeasti ja jatkuvasti muuttuvassa yrityskentässä olet tiimin apuna miettimässä erilaisten toimialojen vakuutettavuutta, vakuutuslaajennuksia ja -korotuksia, vaikeiden vakuutuskokonaisuuksien rakentamista sekä riskienhallintaa ja kannattavuutta yhtiön kannalta. Pystyt tekemään nopeita ratkaisuja ja päätöksiä hektisessä Contact Center -asiakaspalvelussa.

Asiantuntijatyön lisäksi toimit tiimisi esihenkilönä ja autat tiimisi jäseniä aktiivisesti päivittäisessä työssä, jotta he voivat tarjota asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen. Lisäksi varmistat, että saavutatte yhdessä teille asetetut tavoitteet mm. tehokkuudessa, myynnissä ja asiakaspalvelun laadussa. 

Hakijalta odotamme

Edellytämme tiiminvetäjältä/yritysvakuuttamisen asiantuntijalta yritysvakuuttamisen vahvaa tuntemusta sekä paineensietokykyä hektisessä työympäristössä. Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu auttaa sekä kollegoita että asiakasta, saada aikaan tuloksia ja löytää kaikkiin tilanteisiin sopivin ratkaisu. Positiivisella asenteellasi tuot tiimiisi hyvää energiaa ja rakennat siten kanssamme entistäkin parempaa työpaikkaa.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi), mutta ennen kaikkea reipasta asennetta ja aitoa innostusta yritysvakuuttamisen maailmaan ja esihenkilötyöhön. Eduksi on, jos sinulla on jo jonkin verran aiempia onnistumisia esihenkilötyössä. Toivottavasti viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä mahdollisesti myös ruotsiksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän, jatkuvasti mielekkäät työtehtävät sekä mahdollisuuden edetä urallasi.

Tiimissämme vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön. Suurin osa tulevasta tiimistäsi työskentelee Vaasassa, joten tehtävä edellyttää pandemiatilanteen helpottaessa läsnäoloa tarpeen mukaan myös Vaasassa (vähintään 1-2 krt/kk). 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään aktiivisesti toimintaa henkilöasiakkuuksissa sekä oppimaan uutta vakuuttamisen ja esihenkilötyön ammattilaisena.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä Fenniasta tai tästä tehtävästä, niihin vastaa mielellään palvelupäällikkömme Mari Hakomäki, puh. 040 5055435. Tavoitat hänet parhaiten 14.1.2021 klo 13-14 ja 18.1.2021 klo 13-14.

Pyrimme löytämään uuden kollegan mahdollisimman pian ja etenemme rekrytoinnissa jo hakuajan aikana. Hakemus kannattaa siis jättää heti, mutta hae kuitenkin viimeistään 24.1.2021. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinua erityisesti innostaa esihenkilötyössä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413278
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Koko Maa, Helsinki, Uusimaa, Vaasa, Pohjanmaa