(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä/siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020


Etsimme TIIMINVETÄJÄÄ/SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Naantaliin.


Tehtävässä vastaat asiakaskohteen siivoustyöstä tiiminvetäjän saappaissa. Tiiminvetäjänä olet tärkeässä roolissa auttamassa tiimikavereitasi päivittäisissä asioissa ja varmistamassa asiakkaamme tyytyväisyyden. Työajat sijoittuvat arkipäiville kello 6.00 ja 15.00 välille (6-7,5h/pv). Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 30.6.2021 loppuun. Jatko tämän jälkeen on mahdollista.

Etsimme tiimiimme henkilöä, joka sitouuu ottamaan vastuuta työnsä jäljestä ja haluaa työssään tuottaa maailman parasta asiakaspalvelua. Tehtävässä menestyminen edellyttää jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä ja muiden työn ohjaamisesta. Alan koulutus katsotataan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa, yleisimpien toimisto-ohjelmien hallintaa ja omaa autoa kohteeseen kulkemista varten. Sinulla on työturvallisuuskortti suoritettuna.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2021.


ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteesta iss.fi.
ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla!