Tiiminvetäjä/puutarhuri, Kotikatu Kiinteistöpalvelut (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Kotikatu Kiinteistöpalvelut on alansa vahva ammattilainen, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Pirkanmaalla. Viherpalveluihin lukeutuvat kattavat palvelut aina piha-alueiden siistimisestä vihersuunnitteluun ja sen toteutukseen, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Osaavilta puutarhureilta löytyy silmää niin yksityiskohtaisille kuin kokonaisvaltaisemmillekin uudistuksille. Kotikatu Kiinteistöpalveluiden viherpalvelusta voit tilata myös kaikki pihatöissä tarvittavat koneet ja maa-ainekset.

Etsimme asiakkaallemme kesän sesonkiin

TIIMINVETÄJÄÄ/PUUTARHURIA.

Työtehtäviin kuuluvat mm. vihrealueiden ylläpito, kitkentä, alasleikkaukset ja kuorikkeen levitys. Toivomme hakijalta kokemusta vihertöistä sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Hakijalta vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa sekä yhteistyötaitoja, sillä tehtävässä toimitaan tiimin vetäjänä 3-5 vihertyöntekijälle. Ajortti on edellytys työn hoitamiselle, mutta oma auto ei ole tässä tehtävässä välttämätön.

Työt alkavat keväällä sopimuksen mukaan ja jatkuvat alustavasti syksyyn, mutta tässä on hyvä mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen erilaisissa kiinteistönhuollon työtehtävissä. Palkkaus sopimuksen/TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi pikimmiten CV:n kera. Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500 tai tiia.hietikko@alenconsulting.fi.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254170
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4500
  • Sijainti: Tampere