Tiiminvetäjä
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haluatko mukaan tekemään merkityksellistä työtä Helsingin kaupungilla? Palkkaamme ensi kesäksi laaduntarkkailijoita havainnoimaan, kuinka pitkällä Helsinki on maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa.

Maailman toimivin kaupunki on ennen kaikkea parhaiden mahdollisten olosuhteiden tarjoamista hyvälle ja toimivalle kaupunkiarjelle. Toimivimman kaupungin laaduntarkkailijoita rekrytoidaan siksi erityisesti niihin palveluihin ja toimintoihin, joissa tiedetään olevan haasteita ja joihin halutaan löytää uusia ja innovatiivisiakin ratkaisuja.

Haemme Kaupunkiympäristön toimialalle tiiminvetäjää.

Tulet työskentelemään katutöiden laaduntarkkailijoiden tiimissä. Tiimisi viisi jäsentä kiertävät eri suurpiireissä Helsingin alueella. Pidät heihin yhteyttä sekä tuet, valmennat ja autat heitä onnistumaan työssään.

Tiiminvetäjän tehtävässä vastaat havainnoinnin toteutuksesta ja välittömien parannustarpeiden toteutumisesta tai eteenpäin viestimisestä. Osallistut tiimisi perehdyttämiseen ja työn organisointiin yhdessä nimettyjen asiantuntijoiden kanssa. Vastuullasi on myös tehdä yhteenveto ja raportoida kesän aikana tehdyistä havainnoista ja parannusehdotuksista.

Tarjoamme sinulle konkreettisen mahdollisuuden tulla vaikuttamaan kaupungin kehittymiseen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelet osana laaduntarkkailijoiden tiimiä ja saat mukavat työkaverit tukemaan sinua työssäsi.

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet valmis liikkumaan kaupunkiympäristössä päivittäin ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Tehtävä soveltuu parhaiten teknisen alan korkeakoulututkinnon opiskelijalle, jolla on esimerkiksi johtamisopintoja ja aiempaa kokemusta perehdyttämisestä tai vastuuta tiimin työskentelyn ohjauksesta.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan toteuttamaan videohaastatteluna viikolla 4, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista henkilökohtaisiin haastatteluihin.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Projektinjohtaja Jyrki Paavilainen, p. 09 310 25896 ja 040 482 6618 tai jyrki.paavilainen(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413512
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki