Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Etsimme nyt siivouksen TIIMINVETÄJÄÄ Kotkaan elintarviketehdasympäristöön.


ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tiiminvetäjänä huolehdit päivittäisestä siivoustyöstä ja toimit kohdevastaavan tukena varmistamassa työn sujuvuutta ja laatuvaatimuksia. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville ja lauantaille klo 6-16 väliin. Työsuhde on määräaikainen 31.5.2021 asti.


Edellytämme kokemusta siivoustyöstä sekä siivousalan koulutusta, hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, suomen kielen taitoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Tehtävässä menestyäksesi hallitset myös hyvät tietotekniset taidot. Tuotantotiloissa ei saa käyttää koruja tai esim. irtoripsiä.


ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä.


Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.1.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot