Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Onko sinulla tarkka silmä työn laadun suhteen? Haluatko päästä ohjaamaan ja tukemaan omaa tiimiä työssäsi?


Etsimme positiivista ja vastuuntuntoista SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ Kuopioon.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tehtäväviisi kuuluu käytännön siivoustyö, työn organisointi eri kohteissa, laatukierrokset yhdessä esimiehen kanssa, asiakasyhteydenpito, työntekijöiden perehdytys ja opastus sekä tarvike tilaukset. Alueesi kohteet ovat esim. kouluja, vapaa-ajan kohteita, terveydenhuollon kohteita, toimistoja sekä myymälöitä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin kello 6 - 18 välille ja pystyt itse suunnittelemaan milloin teet aamu ja milloin iltavuoroa. Työsuhteesi tulee olemaan kokopäiväinen ja vakituinen.


Odotamme sinulta luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tähän työhön tarvitset aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä sekä puhdistuspalvelualan koulutuksen. Tarvitset myös suomen kielen taitoa, hyvän fyysisen peruskunnon sekä tiimityöskentelytaitoja. Osallistut noin puolet työajasta käytännön työhön ja tulet toimimaan esimerkkinä ja ohjaajana omalle tiimillesi, joten positiivinen ja kannustava asenne ovat etunasi. Tehtävä edellyttää B- ajokorttia kohteiden sijainnin vuoksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi. Haku aika päättyy 6.12.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400919
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Varkaus