Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Onko sinulla tarkka silmä työn laadun suhteen? Haluatko päästä ohjaamaan ja tukemaan omaa tiimiä työssäsi?
Haemme nyt ammattitaitoista TIIMINVETÄJÄÄ  asiakaskohteisiimme Pohjois-Pohjanmaalle!

Tässä tehtävässä olet vastuussa päivittäisten asioiden hoidosta, osallistut laskutustöihin ja vastaat monipuolisesti päivittäiseen siivoustyöhön liittyvistä tehtävistä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtä tehdään 37,5h/viikossa ja työajat sijoittuvat klo 06:00-04:00 välille. Toivommekin sinulta mahdollisuutta sitoutua erilaisiin vuoroihin niin arkisin kuin viikonloppuisinkin, sillä tiiminvetäjänä toimit myös päivystysvalmiudessa mahdollisten sairastapausten varalla. Työtä tehdään Pohjois-Pohjanmaalla usean eri kohteen välillä, joten ajokortin omistaminen on välttämättömyys. Oman auton käyttömahdollisuus on ehdottomasti etu.

Edellytämme tiiminvetäjältä aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä ja tahtoa ottaa vastuuta tiimistä, jotta jokainen tiimin jäsen saa mahdollisuuden loistaa. Omalla esimerkilläsi ohjaat tiimiä kohti turvallista arkea ja sitä, että jokainen ISS:läinen pääsee töistä turvallisesti kotiin. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset myös suomen ja englannin kielen taitoa, hyvän fyysisen peruskunnon sekä tiimityöskentelytaitoja. Odotamme sinulta luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osallistut käytännön työhön ja tulet toimimaan esimerkkinä ja ohjaajana omalle tiimillesi, joten positiivinen ja kannustava asenne ovat valttikorttejasi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Voit lukea lisää ISS:n tarjoamista urapoluista: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Olisitko juuri sinä oikea tähän tehtävään? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Hakuaikaa on 29.10.2020 asti. Haastatteluun eteneviin olemme yhteydessä puhelimitse viimeistään hakuajan päätyttyä, muut saavat tiedon sähköpostitse viimeistään kun valinta on tehty. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot