(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
Luona Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Etsimme nyt Luona Arvioinnissa alkaneeseen Korona palvelulinjaan esihenkilöitä. Voit toimia Rovaniemellä, Oulussa tai Helsingissä.

Vastuullesi kuuluvat tiimin lähiesihenkilön tehtävien lisäksi myös asiakastyö eli teet itse hoidon tarpeen arviointia yhtenä tiimin jäsenenä Korona palvelussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa ja kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista sekä aikaisempi kokemus sote-alan esihenkilötehtävistä tai muista tiiminvetotehtävistä on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin rautainen can do -asenteesi. Taustasi vuoksi hoidon tarpeen arviointi on sinulle tuttua, hallitset useat potilastietojärjestelmät ja olet innokas työsi kehittäjä. Ymmärrät myös esihenkilön roolin yhteisöohjautuvassa tiimissä. Olet työotteeltasi systemaattinen, pystyt viemään muutoksia läpi hyvillä viestintä- ja vuorovaikutustaidoillasi sekä viihdyt asiakastyössä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Marjut Kelloniemi gsm 0443317262. Tarjoamme sinulle näköalapaikan hoidon tarpeen arvioinnin ja etähoitamisen palvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.4. saakka.

Jos kiinnostuit, otathan mahdollisimman pian yhteyttä, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajalla sopivan kandidaatin löytyessä. Haku päättyy 17.9.2020.