(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
Falck Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Tiiminvetäjä nuorten osaajien tiimiin

 

Haetko monipuolista tehtävää, jossa pääset kehittämään itseäsi ja tiimiäsi? Oletko toimeen tarttuva, nykyaikaisia johtamisoppeja noudattava esimies tai sellaiseksi haluava? Loistavaa, lue lisää!

 

Haemme nyt Salon palvelukeskukseen TIIMINVETÄJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nykyisen Salon toimiston tiiminvetäjän siirtyessä talon sisällä toiseen tehtävään. Lähimpinä kollegoinasi tulevat toimimaan Helsingin toimistomme tiiminvetäjä, muut esimiehet, palveluvastaavamme ja palvelukeskuksen vuorovastaavat. Fyysinen työpaikkasi sijaitsee Salossa, mutta jonkun verran työpäiviä tulet viettämään myös Helsingin toimistollamme. Työssä on etätyömahdollisuus, joskin tiiminvetäjän rooliin kuuluu vahva läsnäolo toimistolla.

 

Tiiminvetäjän tehtävässä toimit noin viidentoista ongelmanratkaisijan lähiesimiehenä ja raportoit työstä palvelupäällikölle. Organisoit ja koordinoit ongelmanratkaisijoiden päivittäistä työtä, seuraat aktiivisesti erilaista dataa ja varmistat, että arki pyörii ja palvelutasot pysyvät hyvinä. Pidät huolta siitä, että tiimiläisilläsi on tarvittavat valmiudet työnsä menestyksekkääseen hoitamiseen. Tiimisi vastaa 24/7 puhelinasiakaspalvelusta auttaen mm. vakuutusyhtiöiden ja automaahantuojien asiakkaita ongelmatilanteissa. Työnkuvaasi kuuluu myös erilaisia ongelma- ja selvitystehtäviä (mm. reklamaatiot) sekä erilaisia henkilöstöön liittyviä asioita, joiden hoitamisessa myös HR-osastolla on vahva rooli.

 

Toivomme vahvasti, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta esimiestyöstä. Sinulla voi myös olla työkokemusta esimerkiksi vakuutuksista, puhelinpalvelusta tai ajoneuvoista. Falck on kansainvälinen organisaatio, joten suomen kielen lisäksi tarvitset tehtävässäsi sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito auttaa työssä myös. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, mutta koulutustasi tärkeämpää on persoonasi ja työkokemuksesi. Olet helposti lähestyttävä ja samalla jämäkkä esimies, joka tukee nykyaikaisella johtamistyylillään tiimin dynamiikkaa ja tehokkuutta, työhyvinvointia unohtamatta. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja hoidat hankalatkin tilanteet rauhallisesti ja ammattitaidolla. Sinulla on kehittävä ote työhön ja positiivinen asenne.

 

Tarjoamme  sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja coaching-henkisen työyhteisön tuen. Tiimissä hoidetaan työt kunnianhimoisella ja ammattimaisella otteella, yhteishenkeä unohtamatta. Yhdessä tekemisen kulttuuri on vahva.

 

Laitathan CVsi ja vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@falck.fi . Hakuaika tehtävään päättyy 18.9.2020. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päätymistä. Haastattelu voidaan järjestää joko Salossa tai Helsingissä Malmilla. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Johanna Hilden ( johanna.hilden@falck.fi ). Johannan tavoittaa puhelimitse numerosta  09 374 77 564 seuraavina ajankohtina; 9.9 klo 10-11 ja 13-14.