Tiiminvetäjä
Settle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Settlen reilun puolen tusinaa ammattilaista osaavat talohankkeisiin liittyvät asiat, mutta projektien määrän ja suuruusluokan kasvaessa haluamme löytää

Tiiminvetäjän

Johtamaan liiketoimintaa ja rakennuttamaan uniikkeja pientalokohteita.
 
Tehtävänäsi on yrityksen ja hankkeiden tulosvastuullinen johtaminen ja taloprojektien rakennuttamisen laadukas läpivienti yhdessä tiimisi kanssa.
 
Vastuuseen kuuluvat projektien liiketoiminnallinen suunnittelu ja suunnittelujen ohjaaminen, budjetointi, kilpailuttaminen, resursointi, laadunvalvonta ja toteutus sekä seuranta. Olet valmis käärimään hihat tarpeen tullen, johtamaan projekteja alusta loppuun ja saamaan tiimisi toimimaan saumattomasti yhteen. Katsot myös eteenpäin ja kehität toimintamalleja vastaamaan tulevaisuuden kasvun tarpeita.
 
Tarjoamme kasvavan yrityksen haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön sekä polun kehittyä uralla nopeastikin. Tehtävässä on alalle kilpailukykyinen palkka ja insentiivit. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osakkuuteen.
 
Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. arkkitehti, rakennusinsinööri) ja yli 10 vuotta alan kokemusta mieluiten asuintalojen rakentamisesta. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet (käytössämme on mm. Office 365, Tocoman, Procountor, Homerun) sekä hyvät kommunikointitaidot ja vähintään suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.
 
Haemme uskottavaa, vastuuntuntoista ja luotettavaa avainhenkilöä. Olet nopeasti asioihin tarttuva ja oma-aloitteinen tiimin- ja projektinvetäjä. Tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Haluat kasvaa yhdessä yrityksen ja muiden avainhenkilöiden kanssa ja olla osa kasvutarinaa.
 
Haethan tehtävää 30.08.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 27.7 alkaen hallintojohtaja Ian Nordman, puh. 050 331 8382.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373433
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo