(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Myyntihenkinen TIIMINVETÄJÄ, joka rakentaa hyvää yhteishenkeä

Etsimme nyt tiiminvetäjää Porin kauppakeskus Puuvillan myymälään. Työtehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Työsuhteen kesto on 17.8.2020-31.5.2021.

Sinun tehtäväsi

Tärkein tehtäväsi on ohjata ja kannustaa tiimiäsi tekemään tehokasta myyntityötä ja palvelemaan asiakkaita tavallista paremmin. Johdat ja delegoit myymälän päivittäisten tehtävien suorittamista sekä osallistut niiden kehittämiseen. Koulutat tiimiäsi, jotta saavutatte yhdessä erinomaisen asiakaspalvelun ja loistavat myyntitulokset. Varmistat myymälän kaupallisuuden yhdessä työkavereidesi kanssa. Teet aktiivista myynti- ja asiakaspalvelutyötä näyttäen esimerkkiä tiimillesi omalla tarmokkaalla toiminnallasi.

Olet kannustava esimies, jolla on hyvät yhteistyötaidot. Olet tottunut suunnittelemaan, toteuttamaan ja seuraamaan päivittäisiä myymälärutiineja sekä myynnin avainlukuja. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävästä tai vastuullisen myyjän tehtävästä vähittäiskaupassa tai palvelualalla. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Myynnin ammattitutkinto tai muu kaupallinen koulutus on plussaa.

Meidän tarjouksemme

Tarjoamme sinulle innostavia ja monipuolisia työtehtäviä avoimessa ja lämminhenkisessä työilmapiirissä. Saat uuteen työhösi kattavan perehdytyksen työtovereiltasi. Jatkuva laajentumisemme tarjoaa sinulle mahtavan työpaikan ja paljon mahdollisuuksia kehittyä Suomessa ja kansainvälisesti.

Tervetuloa mukaan! Hae työpaikkaa tallentamalla rekrytointijärjestelmäämme vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 12.7.2020 mennessä. Työsuhde alkaa elokuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Jetta Koskenkanto arkisin 9-16 puh. 040 6859 859.