(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2020

Pidätkö tiimityöskentelystä? Onko sinulla tarkka silmä työn laadun suhteen? Haluatko päästä ohjaamaan ja tukemaan omaa tiimiä työssäsi?


Etsimme positiivista ja vastuuntuntoista SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ asiakaskohteeseemme Jyväskylään.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta sekä viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo sekä ratkaisukyky. Kaikessa toiminnassamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne ja aito välittäminen. Valintojamme ohjaavat ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus pitäessämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä.


Tässä tehtävässä vastaat monipuolisesti päivittäiseen siivoustyöhön liittyvistä tehtävistä, kuten ylläpitosiivoamisesta, perehdyttämisestä ja opastamisesta sekä apuna olemisesta tiimillesi kouluympäristössä. Työaikasi sijoittuvat arkipäiviin kello 6 - 16 välille. Työsuhteesi tulee olemaan kokopäiväinen ja vakituinen.


Odotamme sinulta luotettavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tähän työhön tarvitset aikaisempaa kokemusta siivousalan työtehtävistä sekä puhdistuspalvelualan koulutuksen. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa, hyvän fyysisen peruskunnon sekä tiimityöskentelytaitoja. Osallistut myös käytännön työhön ja tulet toimimaan esimerkkinä ja ohjaajana omalle tiimillesi, joten positiivinen ja kannustava asenne ovat etunasi. Vastaat tehtävässä myös laadunvalvonnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 24.5.2020. Työ alkaa viimeistään 1.8.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -