(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja. 


Haettavana on
Tiiminvetäjän tehtävä 1.4.2020 alkaen (tai sopimuksen mukaan) toistaiseksi.


Talous- ja tilapalvelut etsii joukkoonsa uutta tiiminvetäjää. Tiiminvetäjä toimii yliopiston taloushallinnossa ulkoisesta kirjanpidosta vastaavan tiimin jäsenenä. Tehtävään kuuluu toimiminen lähiesimiehenä talous- ja matkasihteereille (noin 25 henkilöä) ja matkustuksen, oston sekä myynnin tapahtumien käsittelyn kehittäminen, HelpJYU-palveluportaalin kautta tulevien palvelupyyntöjen ohjaaminen ja käsittely sekä portaalin palvelulomakkeiston kehittäminen. 


Tiiminvetäjä toimii oman yksikön lisäksi yhteistyössä muiden talous- ja henkilöstöhallinnon tiimivetäjien kanssa sekä asiakasyksiköiden edustajien kanssa


Tehtävä edellyttää:


- soveltuvaa korkeakoulututkintoa,


- kokemusta ja näyttöä lähiesimiestyöstä ja prosessien kehittämisestä,


- neuvottelu- ja yhteistyötaitoa sekä paineensietokykyä,


-kirjanpidon ja taloushallinnon tuntemusta ja halua kehittää reskontra-, kirjaus- ja matkustuksen prosesseja


-kykyä viestiä suomeksi ja englanniksi tehtävään liittyvistä asioista.


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen korkeakouluympäristössä toimimisesta.


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Tiiminvetäjän tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason MV8 perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 3000 - 3500 € riippuen osaamisestasi ja aiemmasta kokemuksestasi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden  kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja antaa 17.2.-18.2. ja 24.2.-25.2.2020 talouspäällikkö Mirjami Olmiala, puh. 040 722 1656


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää: 


1) Ansioluettelo (cv)
2) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään. 


Hakemus tulee jättää viimeistään 28.2.2020 sähköisellä hakulomakkeella.