(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Oletko aamun torkku ja illan virkku? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?


Etsimme nyt

TIIMINVETÄJÄÄ

leipomosiivoukseen asiakaskohteseemme Lappeenrantaan.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tehtävässä vastaat leipomon siivouksesta ja tiiminvetäjän tehtävistä yöaikaan. Tiiminvetäjänä olet tärkeässä roolissa auttamassa tiimikavereitasi päivittäisissä asioissa ja varmistamassa asiakkaamme tyytyväisyyden. Työajat sijoittuvat 20-06 välille arkisin sekä vaihtelevasti myös viikonloppuisin asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta elintarvikesiivouksen parista ja katsomme eduksi alalle soveltuvan koulutuksen. Menestyt tehtävässä, jos olet tottunut fyysisesti raskaaseen työhön ja nautit, kun saat olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä tulee osata ottaa vastuuta. Työssäsi tarvitset taitoa kommunikoida suomeksi sekä englanniksi.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Haluatko kysyä jotain tehtävästä? Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla rekrytointi@iss.fi. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 17.12.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -