(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?Etsimme nyt ammattimaista TIIMINVETÄJÄÄ liittymään joukkoomme Vaasan seudulle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä tiiminvetäjänä toimit tiimin opastajana ja autat omalla panoksellasi tiimiä pääsemään tavoitteisiin. Tiimisi jäsenet työskentelevät erilaisissa siivouskohteissa ja asiakkuuksissa. Olet mukana tiimin arjessa ja vastaat mm. perussiivouksista. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja lauantaisin klo 5.30-23 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä sekä alan koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä hyvää suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin ja ruotsin kielen taitoa. Arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta ja joustavuutta. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työn luonteen vuoksi toivomme, että sinulla on B-ajokortti.Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 27.10.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -