(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Sinä vastuullinen ja työstäsi innostuva asiakaspalvelun ammattilainen – etsimme huipputyyppiä vastuulliseen esimiestehtävään!

Etsimme nyt asiakkaallemme Freudenberg Home and Cleaning Solution Oy:lle Tiiminvetäjää Espooseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta viimeistään syyskuun alussa. Työsuhde solmitaan suoraan Freudenbergin kanssa.

Etsimme nyt joukkueen rakentajaa ja tiimipelaajaa

Päätehtävänäsi on vastata pienen asiakaspalvelutiimin päivittäisestä tekemisestä ja työn ohjaamisesta. Toimit itse aktiivisesti yhtenä tiimin jäsenenä tuottaen asiakkaille erinomaista asiakaspalvelua. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu myös henkilöstön kehittäminen, tiimiläisten kanssa aktiivinen keskustelu sekä tavoitteiden seuranta. Tehtävässä myös huolehdit siitä, että työt tiimissä jakautuvat tasaisesti.

Muuten tehtävässä toimit SAP toiminnanohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä sekä tehtäviin kuuluu Espoon toimiston työnhyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyvien asioiden suunnittelu ja toteutus yhdessä asiasta vastaavan esimiehen kanssa. Tehtäviisi kuuluu tilauksista ja toimituksista huolehtiminen ja näihin liittyvä laskutus. Roolissasi hallinnoit asiakas- ja tuotetietoja sekä päivität tarvittaessa sopimuksia ja hinnoittelua järjestelmiin.

Miksi Freudenbergille?

Freudenberg tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisten brändien parissa. Freudenbergillä pääset osaksi kannustavaa tiimiä, jossa on vahva tekemisen meininki. Tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan kilpailukykyisen palkan lisäksi myös lounas- ja liikuntaetu, sekä laaja työterveyshuolto.

Mitä ominaisuuksia arvostamme hakijassa?

Hakemallamme henkilöllä on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä tahto saada tiimiläiset onnistumaan. Toivomme, että sinulla olisikin jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tiiminvetämisestä. Hakemallamme henkilöllä on itsenäinen ja järjestelmällinen ote työhön sekä osaat aina tarpeen tullen priorisoida tehtäviä. Yritys on kansainvälinen ja esimiehesi tulee toimimaan fyysisesti Ruotsin konttorilta, joten suomen ja englannin kielen taito on tarpeen, ruotsin kielen osaamisesta on paljon etua.

Jätä hakemus vielä vaikka tänään!

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja pyrimme etenemään videohaastattelukierrokselle pikaisesti sopivien ehdokkaiden kanssa.