(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Haemme joukkoomme perintätiimin tiiminvetäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toivomme, että olet ennakkoluuloton ja innostava ihmisten johtaja, ja nautit kun pääset auttamaan tiimiäsi arjen haasteissa, edistämään työssä oppimista, keskustelemaan ja antamaan aktiivisesti palautetta. Tiimisi hoitaa perintään ja luotonhallintaan liittyviä toimeksiantoja, ja keskeinen osa arkeasi on myös palvelun laadun varmistaminen sekä yhteistyö toimeksiantaja-asiakkaidemme kanssa. Meillä työskentelet jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä, joten pääset luotsaamaan tiimiäsi muutostilanteissa ja osallistumaan monenlaisiin kehitysprojekteihin. Valmennat, opastat, huolehdit resursseista, suunnittelet ja toteutat Intrumin tavoitteiden mukaisia toimenpiteitä positiivisella ja ammattimaisella otteella.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja ymmärrät, että työssämme on tärkeää selkeys ja ymmärrettävyys ja inhimillisyys. Kaupallinen koulutus (esim. tradenomi) auttaa sinua toiminnan analysoinnissa ja kehittämisessä lukujen valossa. Lisäksi suomen ja englannin kielitaito sekä toimisto-ohjelmien osaaminen ovat perusedellytys tehtävän hoitamiselle.

Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä.

Käy katsomassa lisätietoja meistä osoitteessa www.intrum.fi ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.8.2018.

Hakulomakkeelle pääset tästä

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Reetta Lehessaari, p. 040 736 0452. Tavoitat hänet parhaiten ke 11.7. klo 13-14, pe 13.7. klo 13-14 tai to 2.8. klo 13-14.