(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Uusien haasteiden etsijälle tarjolla esimiespesti sisälogistiikan parissa! Omaatko jo aiempaa esimieskokemusta tai janoatko ainutlaatuista mahdollisuutta päästä kehittämään uraasi ja varastoalan osaamistasi vastuullisemmissa työtehtävissä? Etsimme nyt uusia tiiminvetäjiä voimakkaasti kasvavaan esimiesorganisaatioomme!

Keitä me olemme?

Me Barona Logistiikalla olemme sisälogistiikan tekijöitä ja ratkaisijoita, katseemme on tiiviisti tulevassa. Ammattimainen ja sitoutunut henkilöstö on meille ylpeydenaihe ja toimintamme kulmakivi. Panostamme vahvasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja työpaikoillamme viihdytään! Valtakunnallista toimintaamme ohjataan 55 toimihenkilön sekä 70 operatiivisen esimiehen toimesta.

Mitä tarjoamme?

Etsimme kahta tiiminvetäjää ulkoistuskohteeseemme Wihurin Metro-tukkuun Vantaan Viinikkalaan. Työskentely tapahtuu pääasiassa 2-vuorotyönä klo 06-22.00 välillä. Työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja noin 1-3 kertaa kuukaudessa. Tarjoamamme työsuhde on vakituinen. Tiiminvetäjänä vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisesta, raportoinnista sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Tehtävässä toimitaan työnjohtajan ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistutaan normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä pystymme tarjoamaan työntekijöillemme nousujohteisia työuria, vastuiden ja työnkuvien kehittyessä työntekijän mielenkiinnon ja näyttöjen mukaan. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mitä odotamme sinulta?

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Operatiivisen toiminnan sekä päivittäisen volyymin läpimenon varmistamiseksi sinun tulee olla valmis laittamaan itsesi likoon työntekijöiden rinnalla ja tukena. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tuloksentekijää, jolla on vahva paineensietokyky, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida tarvittaessa myös englanninkielellä.

Haussa katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestehtävissä toimimisesta, varastonhallintajärjestelmistä sekä erityisesti SAP:n käytöstä. Avointen työtehtävien sisältöä voidaan muokata hakijan mielenkiinnon mukaan joko henkilöstö- tai järjestelmäpainotteisempaan suuntaan, eikä aiemman esimieskokemuksen puuttuminen ole täten este työllistymiselle. Arvostamme lisäksi hakijoissa halua osallistua varaston toimintojen kehittämiseen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat päästä näyttämään osaamistasi, jätä rohkeasti hakemuksesi meille!

Voit tutustua tiiminvetäjän työtehtävään tarkemmin tästä: https://www.youtube.com/watch?v=EpJe6wcmqyw&t=