(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä / vastaava sairaanhoitaja kotihoivapalveluihin
Toimiva Koti / Domedi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Etsitkö uutta hoiva-alan työtä, joka sisältää vastuuta, haasteita ja iloista tiimityötä? Innostutko erinomaisen palvelun tuottamisesta ja iloisen arjen luomisesta hoivan asiakkaille? Meillä on sinulle töitä!

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme Vastaavaa Sairaanhoitajaa / Tiimin vetäjää, joka saa vastuulleen toisen kotihoidon lähihoitajista koostuvan hoivatiimimme johtamisen ja oman palvelualueen töiden ja asiakassuhteiden organisoinnin.

Me Toimivalla Kodilla tuotamme yksityisille asiakkaillemme parasta mahdollista hoivapalvelua ja pyrimme toteuttamaan kaikki asiakkaittemme toiveet. Palvelumme on aina henkilökohtaista, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa ja haluamme erottua muista alan toimijoista juuri henkilökohtaisen palvelumme kautta! Palvelumme toteuttaa iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka koostuu pääasiassa lähihoitajista ja muista hoiva alan ammattilaisista. Monesti olemme asiakkaittemme tukena hoivatöiden ohella myös muissa arjen askareissa, kuten esimerkiksi ruoanlaitossa, pyykkihuollossa tai ihan vain asiointiapuna kaupassa.

Vastaavana Sairaanhoitajana vastaat oman hoivatiimisi toiminnan johtamisesta kokonaisuudessaan - ohjaat, johdat ja koordinoit työskentelyä, varmistat palveluidemme saatavuuden kaikkina vuorokauden aikoina, sekä osallistut tarvittaessa myös itse hoivatöihin asiakkaillamme. Teet myös aktiivista asiakasyhteistyötä varmistaen asiakkaittemme tyytyväisyyden ja riittävän palvelutason. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa, klo 06-22 välisenä aikana, välillä myös viikonloppuisin.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa sekä kokemusta kotihoidosta, ja toivomme, että sinulla on myös IV-luvat suoritettuina (LOVE). Työssä menestyäksesi tarvitset ennen kaikkea hyvät organisointitaidot ja aikaisempi kokemus esimiestyöstä ja tiimin vetovastuusta on sinulle iso etu. Toivomme, että olet iloinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä persoona niin työntekijöillemme, kuin asiakkaillemmekin. Asenteesi on meille tärkeä, koska edustat työssäsi Toimivaa Kotia ja sen arvoja. Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on työssä edellytyksenä, ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan myös eduksi. Tässä työssä tarvitset myös b-ajokortin, sillä palvelemme useita asiakkaitamme työpäivän aikana ja liikumme asiakkaittemme välillä yrityksen autolla.

Tarjoamme Sinulle vakituisen ja vastuullisen työsuhteen hoiva-alan kasvavalla toimijalla. Hyvän perehdytyksen ja palvelumallimme lisäksi tarjoamme Sinulle iloisen ja kannustavan työyhteisön tuen, hyvät koulutusmahdollisuudet, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Toivomme että haet meille pian, sillä myös työmme alkavat mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Hakeminen meille on tehty helpoksi eikä vie montaa minuuttia, mikset siis hakisi meille saman tien? Hakuaika päättyy 18.11.2018