(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä varastoon
Transval Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Löytyykö sinulta kokemusta logistiikka-alalta ja olet halukas ottamaan seuraavan askeleen urallasi?

Haemme asiakkuuteemme Lahteen tiiminvetäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tehtävässä työskentelet varastossa työhön osallistuvana tiiminvetäjänä. Huolehdit työpäivien aloitukset ja lopetukset sekä työnjohtajan tuuraukset, työtehtävien kuitenkin koostuessa suurimmalta osin suorittavasta työstä ääniohjatun keruun sekä vastaanottotehtävien parissa. Työskentely tapahtuu pääasiassa 2-vuorotyönä klo 06-22.00 välillä arkipäivisin. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen.

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tuloksentekijää. Innostut uusien asioiden oppimisesta ja työotteesi on ripeä, mutta tarkka. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla myös vahva paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Eduksesi on aiempi kokemus esimiestehtävissä toimimisesta, mutta se ei ole täysin välttämätöntä. Tärkeintä on, että sinulla on erinomainen asenne työntekoa kohtaan ja asenteellasi innostat myös muita.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”Hae tätä paikkaa” linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Tuomas Laihanen

Alue-esimies Lahti

tuomas.laihanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi Sijainti: Makasiinikatu 3