(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä varastoon
Saiturinpörssi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsitkö vakituista ja monipuolista työtä? Viihdytkö vastuullisissa tehtävissä?

Etsimme asiakkaallemme Saiturinpörssiin vastuullista ja oma-aloitteista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen varastolle Helsinkiin. Työtehtävät koostuvat monipuolisesti erilaisista varaston tehtävistä sekä varavastaavana toimimisesta varastopäällikön apuna. Työtehtäviin lukeutuu esimerkiksi tavaroiden keräystä, pakkausta, vastaanottamista ja varastonhallintaa. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 6-18 välillä. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Saiturinpörssin kanssa.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme vähintään muutaman vuoden kokemusta varastotehtävistä sekä erilaisten trukkien (pinonta- ja lavansiirtovaunu) käytöstä. Valitsemamme henkilön tulee pystyä toimimaan esimiehen roolissa, organisoimaan työtehtäviä ja varaston toimintaa. Hakemamme henkilö on reipas, itseohjautuva ja motivoitunut tekemään töitä varastolla monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä. Työtehtävissä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää oppimiskykyä sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin.

Tarjoamme monipuolista, kokoaikaista ja vakituista työtä varastossa sekä mahdollisuutta kehittyä työntekijänä.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti. Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.