(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä varastolle
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Löytyykö sinulta jo valmiiksi kokemusta logistiikka-alalta ja olet halukas ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Onko sinulla intohimoa oppia johtamaan tiimiäsi huippusuorituksiin, mutta et ole vielä löytänyt oikeaa väylää haaveidesi toteuttamiseen? Nyt tähän on mahdollisuus, sillä haemme Barona Logistiikalle TIIMINVETÄJÄÄ Vantaalla sijaitsevaan varastoon!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä osaksi työhönsä sitoutuneiden, alan huippua edustavien esimiestemme joukkoa! Varastojemme esimiehet ovat toimintamme kulmakiviä ja panostamme heidän ammattitaitonsa kehittämiseen ja viihtyvyyteen vahvasti. Tiiminvetäjänä vastaat operatiivisen toiminnan sujuvuuden ja tehokkuuden varmistamisesta, raportoinnista sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Tehtävässä toimitaan työnjohtajan ja työntekijän välisenä linkkinä sekä osallistutaan normaaleihin varastotehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Työskentelypaikkasi tulee sijoittumaan Vantaan alueelle ja tarjoamamme työsuhde on vakituinen. Työskentely tapahtuu pääasiassa 2-vuorotyönä klo 06-22.00 välillä. Satunnaisiin viikonloppuvuoroihin on myös hyvä varautua. Työntekijöillemme pyrimme tarjoamaan nousujohteisia työuria, vastuiden ja työnkuvien kehittyessä työntekijän mielenkiinnon ja näyttöjen mukaan. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiiminvetäjänä toimiminen edellyttää hyvää varaston toimintojen tuntemusta sekä valmiutta mukautua ajoittain nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Haemme tehtävään joustavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista tuloksentekijää, jolta löytyy hyvät tietotekniset taidot ja kyky kommunikoida tarvittaessa englanninkielellä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla myös vahva paineensietokyky ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Haussa katsomme eduksi aiemman kokemuksen esimiestehtävissä toimimisesta ja varastonhallintajärjestelmien käytöstä. Toivoisimme sinun myös hallitsevan erilaisten trukkien käytön (ensisijaisesti työntömastotrukki ja vastapainotrukki).

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.