(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä toimistosiivoukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Oletko mukaansa tempaava, tarkasti työskentelevä ja avuliaalla asenteella varustettu siivooja?

Etsimme nyt SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ asiakaskohteeseemme Espoon Keilaniemeen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat tiiminvetäjän tehtävistä toimistoympäristössä ja avustat esimiestä päivittäisen työn järjestelyissä, kuten laadunarvioinnista ja -varmistamisesta, perehdytyksestä, asiakasyhteydenpidosta, tiimin työntekijöiden tuurauksista, perussiivouksista, töiden ja tuurausten järjestelyistä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 06-22 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja peruspesuista, alan koulutus katsotaan eduksi. Tartut työhösi reippaasti ja sinulla on hyvät tiiminvetäjän taidot. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, iloista asiakaspalveluasennetta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Et vieroksu älylaitteita ja perus IT-taitosi ovat ajan tasalla. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on rohkea asenne uusia asioita kohtaan, olet helposti lähestyttävä ja nautit töiden organisoinnista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 25.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -