(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä Telia Telesales, Telia Finland Oy, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Oletko valmis sitoutumaan työhösi ja haluat kehittää tiimisi myyntiä? Oletko innostava tiiminvetäjä ja kykenet haastamaan sekä itsesi että työntekijäsi tuloksekkaaseen myyntiin? Osaatko hahmottaa ja seurata päivittäistasolla tiimisi menestymistä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tiiminvetäjä StaffPoint S.L.U:n Fuengirolan toimistolle.

Etsimme tuloshakuista tiiminvetäjää vastaamaan Telian Telesales -myyntitiimistä Fuengirolan toimistoomme. Telia Telesales -tiimissä kontaktoimme niin kuluttaja- kuin myös yritysasiakkaita. Tiimin keskeisin tehtävä on saavuttaa liiketoiminnan asettamat myynnilliset ja laadulliset tavoitteet asiakasta ilahduttaen ja saumattomia asiakaskokemuksia luoden.

Tiiminvetäjänä olet avainasemassa luomassa Telialle lisäarvoa omalla panoksellasi, johdat tiimiäsi ilolla, määrätietoisesti ja esimerkillisesti. Keskeisin tavoitteesi on saada tiimisi huippuryhmäksi myymään Telian palveluita ja tuotteita (laitteet, lisätarvikkeet ja -palvelut sekä mobiili- ja internetpalvelut). Tehtävässäsi raportoit suoraan operatiiviselle johtajalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja sovitaan StaffPoint SLU:n ja työntekijän välille.


Edellytämme sinulta

Sinulla on asennetta, erinomaiset sosiaaliset taidot ja saat kicksejä tiimisi menestymisestä!

Pidät kiinni sovituista asioista ja edesautat erinomaisen työilmapiirin luomista

Suhtaudut myyntiin ja valmentamiseen intohimolla ja haluat kehittyä esimiehenä

Aiempi operaattorituotetuntemus, myyntikokemus sekä esimiestausta katsotaan eduks


Tarjoamme sinulle

Telia- ja StaffPoint SLU on kasvun paikka - yritys kasvaa, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena.

Telialla ja StaffPoint SLU:lla työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa.

Vastuu ja vapaus kulkevat Telialla käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön

Telialla ja StaffPoint SLU:lla saat työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti

StaffPoint SLU tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan innostavassa työympäristössä sekä kattavan perehdytyksen tehtävään

Telialla ja StaffPoint SLU:lla ollaan tiimipelaajia ja tuetaan toinen toistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tehtävästä antaa lisätietoa operatiivinen johtaja Otto-Ville Pyykkö joko sähköpostitse otto-ville.pyykko@staffpoint.fi tai puhelimitse numerosta +358504655435 seuraavina aikoina: ke-pe 24-26.7. klo 13-14 (Espanjan aikaa) tai ke-pe 31.7.-2.8. klo 13-14.


Lisätietoja

Otto-Ville Pyykkö
Operatiivinen johtaja
Staffpoint S.L.U.
otto-ville.pyykko@staffpoint.fi