(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä (tekniset ratkaisut)
Securitas

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Tiiminvetäjää huolto- ja asennustiimiimme

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin tarpeisiin. Uskomme teknologian muuttavan ja lisäävän turvallisuusvalvonnan mahdollisuuksia laaja-alaisesti. 

Huolto- ja asennusyksikkömme vastaa asiakkaidemme turvallisuusjärjestelmien, kuten rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmien asennuksista ja huollosta. 

Tiiminvetäjän tehtävä on uusi, ja sen yksityiskohdat tulevat tarkentumaan sinun vahvuuksiesi sekä huolto- ja asennustoimintamme kasvun mukana. Työpanostasi tarvitaan monilla osa-alueille, kuten tiimisi päivittäisen työn johtamiseen, huoltovaraston ja asennuskaluston ylläpitoon, turvallisuusteknisten järjestelmien esiasennuksiin, raportointiin sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Henkilöstön innostaminen, motivointi, ja onnistumisen edellytysten parantaminen ovat avaintehtäviäsi, joilla mahdollistamme toimintamme laadun ja jatkuvan kehittymisen; Hyvän esimiestyön merkitys korostuu tehtävässäsi erittäin vahvasti.

Odotamme

Tiiminvetäjän tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen, mutta tiiviissä yhteistyössä tavoitteellisen työyhteisön kanssa. Toivomme, että sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta, tai vahvat näytöt osaamisestasi vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös aiempaa kokemustasi esimiestehtävissä. Päivittäisessä työssäsi tarvitset taitoa hallita erilaisia kokonaisuuksia, organisoida toimintaa, ratkoa ongelmia ja toimia tarkasti myös kiireisinä hetkinä. 

Saatat olla hakemamme henkilö, jos sinut tunnetaan yhteistyökykyisenä työkaverina tai esimiehenä. Olet luotettava ja ammattitaitoinen turvallisuusalan edustaja, minkä vuoksi edellytämme sinulta nuhteetonta taustaa. Työpiste sijaitsee Helsingin Herttoniemessä, mutta edellyttää liikkumista Etelä-Suomen alueella, joten ajokortti on tarpeen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kattavalla perehdytyksellä ja teknisellä koulutuksella, jonka jälkeenkin sinulla on sparrausapunasi teknisten ratkaisujen konkarimme.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän jatkuvasti kasvavalla yksityisellä turvallisuusalalla. Meillä sinulla on myös mahdollisuus laajentaa omaa osaamistasi suuren ja vakavaraisen konsernin pitkän asiantuntemuksen ja verkostojemme avulla. Tueksesi saat ammattitaitoisen ja työstään innostuneen työyhteisön, joka luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. 

Lähetäthn hakemuksesi oheisen linkin kautta 15.12.2019 mennessä.