(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä Technopoliksen siivoustiimiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOOJAA vastuulliseen tiiminvetäjän tehtävään Vantaan Technopolikseen.

Meillä vastaat asiakaskohteemme siivouksesta arkisin, työajan sijoittuessa klo 6:00-14:00 väliin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky sekä joustava asenne. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta siivousalan tehtävistä. Eduksi luetaan kiinteistöpalvelualankoulutus, kokemus peruspesuista sekä suoritettu työturvallisuuskortti. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytilanteissa. Tehtävään valitun tausta tulee olla nuhteeton, sillä valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys sekä luottotietojen tarkistus asiakkaan toimesta.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 4.3.2018 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -