(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä sisäympäristöpalveluihin, Helsinki
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Oletko sinä sisäympäristöpalveluiden kokenut ammattilainen ja haluat kehittyä urallasi tiiminvetäjän roolissa? Haluatko työskennellä rakennusterveyden näköalapaikalla osana kasvavaa yritystä? 

Haemme nyt asiakkaallemme Sirate Group Oy:lle kasvuhakuiseen asiantuntijaorganisaatioon Tiiminvetäjää Helsinkiin. 

Sirate Group Oy on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Sirate Group Oy on kasvava suomalainen rakennus- ja kiinteistökonsultoinnin sekä sisäilmaongelmien ratkaisun ja ennaltaehkäisyn kumppani. Yrityksen toimialueena on koko Suomi.

Tiiminvetäjänä johdat asiantuntijatiimiä sekä olet toiminta-alueesi aluepäällikkö, jolloin olet vastuussa alueesi toiminnasta ja sitä kautta sen tuloksellisuudesta. Työskentelet aktiivisessa myyntiroolissa ja tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta. Lisäksi toimit rakennusterveyden asiantuntijana, jossa tehtäviisi kuuluvat sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset, LVI, riskirakennetarkastelut ja -analyysit, rakennusfysikaaliset selvitykset, ilmanvaihdon kuntotutkimukset, haitta-ainetutkimukset, sisäilmatutkimukset, rakenteiden tiiveys- ja ilmavuototutkimukset sekä asumisterveyteen ja työympäristöön liittyvät arviointi- ja mittauspalvelut. Osallistut myös aktiivisesti sisäympäristöpalveluiden Sirate Group Oy:n toiminnan kehittämiseen. 

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

• Tehtävään soveltuvaa koulutusta
• Useamman vuoden työkokemusta sisäympäristöön liittyvistä asiantuntijatehtävistä
• Aikaisempaa kokemusta työskenelystä tiiminvetäjänä
• Kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä sekä uusasiakashankinnasta
• Hyviä vuorovaikutustaitoja suullisesti ja kirjallisesti
• Halua kehittyä ammatillisesti ja kehittää toimintaa asiantuntijaorganisaatiossa
• Rakennusterveysasiantuntijan pätevyys katsotaan eduksesi

”Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille Sirate Group Oy:ssä tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet”.

Tarjoamme
• Joustavan mahdollisuuden urakehityksellesi
• Kannustavan työilmapiirin ja vahvan asiantuntijaverkoston tuen
• Monipuoliset työtehtävät
• Kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut

Hakuprosessi
Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPower Oy:n kautta. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme nimiin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen, CV:si sekä suosittelijasi järjestelmämme kautta viimeistään 29.03.2020. Ilmoitahan hakemuksessa myös selkeästi, miltä paikkakunnalta olet etsimässä asiantuntijan tehtävää. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti. 

Lisätietoja
Heräsikö sinulla kysyttävää? Yhteydenottoasi odottaa Heta Rohkimainen, HR-konsultti
040 630 8101 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.00) tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: tiiminvetäjä, rakennusterveys, sisäympäristöpalvelut, myynti, uusasiakashankinta