(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä siivouspalveluihin Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluaisitko työn, jossa saat työskennellä useiden erilaisten sidosryhmien kanssa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös käytännönläheistä työtä?

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä TIIMINVETÄJÄÄ siivouspalvelujen porukkaamme Vaasaan.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Tässä työssä päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimiehen avustaminen hallinnollisissa töissä, tiimisi ohjaaminen sekä ISS:n arvojen mukaisten palveluratkaisujen luominen asiakkaillemme. Pääset tiimisi kanssa kehittämään ja tarjoamaan unohtamattomia palvelukokemuksia eri sidosryhmille käytännön työn kautta. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6-14 välille arkisin, mutta työtä on satunnaisesti myös iltavuoroissa, jolloin työaikasi on klo 14-20 välillä. Eduksi katsomme jos hakija pystyy tekemään erikseen sovittaessa satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvan tutkinnon lisäksi positiivista asennetta, B-ajokorttia sekä halua kehittää itseään ja kykyä työskennellä luontevasti useiden erilaisten sidosryhmien kanssa. Siivoustyön tuntemus ja kokemus ovat eduksesi, mutta edellytämme avointa asennetta sekä halua kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Sujuva suomen kielen taito on tarpeellisia, jotta pystyt keskustelemaan sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Viihdyt tehtävässä varmasti, jos tartut tunnollisesti uusin työhaasteisiin ja viihdyt vaihtuvassa ja vauhdikkaassa ympäristössä. Suoritamme valitulle turvallisuusselvityksen, jonka läpäisy edellyttää valitulta nuhteetonta taustaa.

ISS:llä saat ison yrityksen tuen ja varmuuden. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tartu mahdollisuuteen ja liity joukkoomme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa iss.fi. Hakuaika päättyy 17.6.2018 Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -