(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä siivouspalveluihin Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä SIIVOUKSEN TIIMINVETÄJÄÄ Turkuun.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme korkealaatuisesta siivouksesta ja laadunvalvonnasta erilaisissa asiakaskohteissamme Turun alueella. Etsimme tehtävään vahvaa ammattilaista joka pystyy toimimaan vaihtelevissa ympäristöissä työn laadusta tinkimättä. Osallistut työssäsi siivoustyöhön ylläpitosiivouksessa, perehdytät uudet työntekijämme asiakaskohteisiimme sekä arvioit ja valvot työn laatua. Työaika sijoittuu tehtäväksi pääsääntöisesti kello 6-14 välille, mutta työtä on satunnaisesti myös iltavuorossa, jolloin työaika sijoittuu kello 14-20 välille. Eduksi katsomme jos hakija pystyy tekemään erikseen sovittaessa satunnaisia viikonloppuvuoroja. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, joustava ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä työskentely edellyttää puhdistuspalvelualan tutkintoa sekä siivouskokemusta vähintään vuoden ajalta. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Suoritamme valitulle turvallisuusselvityksen, joten edellytämme nuhteetonta taustaa, älypuhelimen käytön osaamista sekä B-luokan ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus  katsotaan eduksi.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaikaa tehtävään 20.5.2018 saakka.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -