(Poistunut julkaisusta)

Tiiminvetäjä-Sairaanhoitaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Esperi Hoivapalvelukeskus Hoivia tarjoaa monipuolisia palveluja Hämeenlinnan seudun ikäihmisille. Palveluvalikoimaan kuuluu palveluasuminen, joissa asiakkaat saavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Lisäksi hoivapalvelukeskuksessa toimii lounasravintola Ludvig, joka on avoinna kaikille.

Haemme ammattitaitoista ja motivoitunutta TIIMINVETÄJÄ-SAIRAANHOITAJAA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan pääasiassa päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi ja asukkaiden sairaanhoidollisten asioiden hoito sekä tiimin toimivuudesta vastaaminen. Työ on vastuullista ja sisältää lisäksi omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Taina Rauhala p. 040 432 8434 tai taina.rauhala@esperi.fi


Hakuaika päättyy 19.8.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.